Obezbedite školarcu mesec dana online matematike po ceni jednog privatnog časa

24/01/2018 14:47

Obezbedite školarcu mesec dana online matematike po ceni jednog privatnog časa

Bliži se kraj prvog polugodišta, a vi i dalje nemate načina da naterate svoje dete da sedne i zagreje stolicu, još pritom, zbog previše obaveza, ne stižete ni da mu pronađete adekvatnu pomoć u učenju? Postoji rešenje.

Na OKmatematici, online platformi za učenje matematike, vaše dete će s lakoćom savladati matematiku i brzo doći do bolje ocene. Ono što je posebno važno jeste da je na OKmatematici još samo danas aktuelna ponuda u kojoj dva polugodišta ove digitalne škole dobijate po ceni jednog. Iz matematičkog ugla – jedno polugodište učenja matematike na OKmatematici dobićete potpuno besplatno.

Prijavite se odmah!

Platite jedno polugodište OKmatematike – dobićete dva

Ako se odlučite za ovu ponudu, vaše dete će dobiti:
● celo gradivo za razred u koji ide,
● online časove,
● neograničen pristup celom sadržaju,
● komunikaciju sa profesorom jedan na jedan,
● snimak svakog online časa,
● uslugu hitne pomoći, kao i
● neograničen broj pitanja u vezi sa gradivom.

Saznajte više »

Učenjem uz savremene tehnologije do bolje ocene

Tehnologija menja doživljaj učenja, a čak 75% dece lakše uči uz pomoć modernih tehnoloških uređaja, pokazuju istraživanja Klarka i Feldona. I vaše dete spada u grupu onih koji se teško odvajaju od mobilnog telefona, tableta ili laptopa? Zašto da to ne iskoristite na pravi način?

Na OKmatematici vaš mezimac može da uči matematiku sa bilo kog uređaja – mobilnog telefona, tableta, laptopa ili računara i pritom može da bira vreme i mesto koje mu odgovara. Odlazak na časove matematike odavno je postao prošlost.

Zanimljivo i moderno učenje na OKmatematici

Uz savremen sadržaj na OKmatematici vaše dete će konačno matematiku učiti sa razumevanjem, a svaku nejasnoću uvek će moći da razjasni tako što će da pošalje poruku profesoru. Temeljno pripremljeni materijali, ali i testovi za proveru znanja – uvek će mu biti dostupni, a uz detaljne izveštaje o aktivnostima, i vi ćete uvek imati uvid u njegov napredak. Tako i roditelji, i profesori i učenici u svakom trenutku znaju do kog nivoa znanja je dete došlo.

Zahvaljujući OKmatematici, vaše dete će briljirati na kontrolnim i pismenim zadacima.

Prijavite se danas i pomozite svom detetu da lako dođe do boljeg uspeha, uz dva polugodišta po ceni jednog!

24/01/2018 14:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments