Iskoristite rođendansku akciju BusinessAcademy! 30% popusta na cene školovanja plus BONUS paket

17/09/2022 09:23

Iskoristite rođendansku akciju BusinessAcademy! 30% popusta na cene školovanja plus BONUS paket

Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način.

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 18. septembra dobijaju i poseban BONUS paket – besplatan kurs veb-dizajna u trajanju od 6 meseci i paket celoživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati na OVOJ STRANICI.

Steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u željenom sektoru. 

Odaberite da li želite da steknete znanja i veštine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina i sl. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu. 

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču međunarodno priznate sertifikate (kao što su Kembridž poslovni sertifikat, ICM sertifikat, CMI, IPMA i drugi) koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. 

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove, uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada, najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs veb-dizajna za sve koji se prijave do 18. septembra

Za uspešnu karijeru važno je da uvek imate sveža i savremena znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada. 

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za veb-dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, kao i da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada budete imali potrebu da nadgradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali, možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za uspešnu karijeru u svetu biznisa

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 18. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate

17/09/2022 09:23

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments