Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novih Lidera

28/10/2014 10:56

Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novih Lidera

I ove godine, 13. i 14. novembra održaće se “Konferencija Novih Lidera” u sastavu završnog dela projekta “Novi Lideri 2014”, a Narodna banka Srbije će opet biti Mesto gde se lideri sastaju.

Projekat će sprovesti međunarodna studentska organizacija AIESEC, a podršku pruža Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Projekat “Novi Lideri” pokrenut je još 2006. godine, a cilj je bio jačanje liderstva u Srbiji i podsticanje mladih da razmišljaju proaktivno i pozitivno utiču na društvo pokretanjem inicijativa.

Lead Up događaji odvijaće se u 15 gradova u Srbiji, a nakon toga će se u Narodnoj banci Srbije održati “Konferencija Novih Lidera”, gde će se okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz Srbije sa ciljem da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje kao i iz regiona.

Lideri će svojim životnim pričama motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stoje iza svojih stavova i ideja, a neki od njih su Nenad Borovčanin, Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Dragana Kojičić Marjanović, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva i mnogi drugi.

Konferencija će obezbediti stvaranje mreže lidera koji će se povezati i deliti ideje i iskustva, planirati buduće liderske akcije i proći kroz radionice i predavanja AIESEC-ovih partnera.

Projekat će, kao i prošle godine, finansirati Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje i deljenje znanja, vizija i ciljeva i razvijanje liderskih sposobnosti, možete se prijaviti za učešće na Konferenciji Novih Lidera putem sledećeg linka.

AIESEC predstavlja globalnu mrežu studenata koja za cilj ima razvijanje liderskog potencijala mladih i pozitivan uticaj na društvo. Prisutna je u preko 120 zemalja i predstavlja najveću studentsku organizaciju. Sadrži programe internacionalnih praksi i organizuje edukativne i društveno-odgovorne projekte, čime pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni napredak.

28/10/2014 10:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments