Novi pametni uređaj pored kog se više nikada nećete uspavati!

27/01/2016 08:42

Novi pametni uređaj pored kog se više nikada nećete uspavati!

Veliki broj ljudi ima “problem” sa ustajanjem, odnosno više voli da spava nego da porani – ili barem nije presrećan kad mora da napusti mekani, topli krevet.

Međutim, ova ljubav prema spavanju često nas dovodi u situaciju da kasnimo na posao, sastanak, školu, predavanje… Naravno, to ne bismo trebali dopustiti sebi!

Srećom – postoji odličan uređaj koji će nam pomoći u tome – kao ništa do sada!

Ukoliko je i vama snooze omiljeno dugme na alarmu koje svako jutro pritisnete mnogo puta i samo želite još tih pet minuta koji prolete za čas, onda je ovaj pametni uređaj osmišljen naš za vas.

sleeping-690429_640

Ruggie “pametni” tepih je ono što vam je potrebno ukoliko želite da svako jutro ustajete na vreme, odnosno onda kada ste i planirali, pre nego što ste prvi put (u nizu) ujutru pritisnuli snooze na alarmu.

Ovaj tepih će vas naterati da ustanete, a i sami znate da je to najteži i najvažniji korak prilikom buđenja i ustajanja ujutru.

Ruggie kao i drugi alarmi zvoni ujutru, a ukoliko želite da ga isključite – to nije toliko jednostavno, ali je delotvorno kako biste zaista ustali. Potrebno je da stanete na ovaj pametni tepih i da na njemu stojite minimum tri sekunde.

widow-1148929_640

Ono što će vam se posebno dopasti jeste materijal od kog je napravljen – memorijska pena, koja će vašim stopalima ujutru izuzetno prijati i pružiti vam ugodnost koju ne želite da prekinete. Upravo je ovo lukavstvo Ruggie pametnog tepiha ono što ga izdvaja od svih drugih načina da se razbudite ujutru i ustanete na vreme!

Pogledajte kako pametni tepih Ruggi izgleda i funkcioniše:

27/01/2016 08:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments