Praznični foto konkurs Turističke organizacije Vojvodine

10/01/2017 14:24

Praznični foto konkurs Turističke organizacije Vojvodine

Turistička organizacija Vojvodine organizuje praznični foto konkurs pod nazivom “Vojvođanska praznična čarolija”.

Cilj je da se kroz fotografije predstavi praznična atmosfera u mestima širom Vojvodine, a krajnji rok za slanje fotografija je 15. januar.

Radovi koji se šalju na konkurs moraju nastati u periodu od decembra 2016. godine, dok 15. januara 2017. godine.

Na konkursu mogu učestvovati svi stariji od 18 godina, a radovi se šalju isključivo u elektronskoj formi u inboks Facebook stranice Turističke organizacije Vojvodine. Pre slanja kandidati moraju lajkovati ovu stranicu.

Jedan autor može poslati više radova, ali može dobiti nagradu samo za jednu fotografiju.

Kada se završi period za slanje fotografija, organizator konkursa će objaviti fotografije u poslebnom albumu na Facebook stranici, a nagrade će biti podeljene autorima fotografija koje imaju najviše lajkova prikupljenih od 16. do 23. januara – koliko će trajati javno glasanje.

Veličina fotografije ne sme biti manja od 2MB, u formatu JPG. Orijentacija treba da bude horizontalna, a fotografije ne smeju da sadrže potpis, žig, natpis ili slična obeležja.

Uz fotografiju neophodno je u istoj poruci dostaviti ime i prezime autora/autorke, adresu, mail adresu, kontakt telefon i naziv fotografije. Sve podatke organizator će koristiti isključivo u svrhe realizacije konkursa. Organizator zadržava pravo da fotografije koje smatra neprimerenim ili neadekvatnim ne objavi.

Više informacija o konkursu nalazi se ovde.

10/01/2017 14:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments