Konkurs za mlade modne dizajnere u regionu

03/03/2015 13:57

Konkurs za mlade modne dizajnere u regionu

Regionalni konkurs za mlade dizajnere, pod nazivom “Od skice do realizacije”, koji je raspisala modna organizacija “BAFE”, otvoren je do 10. aprila.

Konkurs je namenjen mladim modnim dizajnerima koji imaju između 18 i 35 godina, a koji žive u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji.

Kandidati koji budu izabrani na konkursu imaće priliku da svoje radove prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fahion Event” koja se organizuje šesti put po redu, u maju mesecu. Cilj ove manfestacije je da se javnost upozna sa radom mladih autora i da se njima pruži podrška u promovisanju.

U prijavi, kandidati moraju poslati svoj CV i skice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Prijava, sa naznakom “Za konkurs 2015” šalje se mejlom na adresu [email protected].

Modna organizacija “BAFE” podržava razvoj autora koji modu i odevanje shvataju, ne samo kao industriju, neogo i kao umetnički izraz – performans koji se odvija jednako kako modnoj pisti tako i na ulici.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

03/03/2015 13:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments