Martovski DaFED#41

26/02/2016 14:48

Martovski DaFED#41

DaFED#41 održava se u sredu, 2. marta 2016. godine, sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu GIT & PHP održaće se u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića bb.

DaFED#41-700px

Predavači na DaFED#41 su:

Boško Pešić (BOutsourcing) – Team Lead. Kao PHP programer radi 10 godina. Interesuje se za pattern-e, algoritme, optimizaciju i kvalitetan kod.

Miloš Ignjatović (BOutsourcing) – Team Lead sa preko 10 godina iskustva u web development-u.

Teme predavanja:

  • GIT iznutra, Boško Pešić

Git koristi veliki broj programera. Iz današnjeg iskustva, mnogo manji broj programera ga razume. Većina se zadovolji osnovnim naredbama i često je u strahu da ne pogreši ili je nezadovoljna zato što ne zna kako da postigne željeno. Na ovom predavanju ćemo pokušati da približimo osnovne koncepte GIT-a, kako on zapravo čuva podatke i radi. Sa razumevanjem dolazi i udobniji i produktivniji rad.

  • Znam šta sam radio proteklih pet godina (izazovi i rešenja), Miloš Ignjatović

Na ovom predavanju ćete čuti kako izgleda rad na PHO projektu koji postoji više od 10 godina i koji koriste brojne Norveške kompanije. Biće predstavljeni izazovi koje je development tim imao na tom putu i kako su se sa njima nosili.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno svoje prisustvo potvrditi na zvaničnom sajtu organizacije.

Više onformacija o DaFED-u nalazi se u zvaničnoj Fejsbuk grupi, na fan stranici i Tviteru.

Sponzori februarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

26/02/2016 14:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments