Prijavljivanje za “TaktFest 2015”

03/08/2015 11:27

Prijavljivanje za “TaktFest 2015”

“TaktFest” – Tradicionalno Akustično Kompozitorsko Takmičenje, održava se od 28. do 30. avgusta u Novom Sadu.

Cilj festivala je da se promovišu autorske, akustične kompozicije mladih izvođača i muzičkih grupa. Za učestvovanje na festivalu prijavljivanje je otvoreno do 27. avgusta.

Učesnici mogu biti pojedinci ili muzičke grupe – kompozitori muzike bez obzira na žanr ili poreklo učesnika. Jedino što autor pesme mora da bude mlađi od 35 godina.

Svi učesnici imaju pravo da prijave jednu autorsku pesmu, koja mora biti napisana i izvedena na maternjem jeziku, a ukoliko je maternji jezik autora jezik nacionalnih manjina potrebno je prevod pesme na srpski jezik dostaviti žiriju.

Pesma sa kojom se učestvuje na festivalu ne sme biti do tada objavljena, a pored takmičarske pesme učesnici će izvoditi još dve autorske pesme van konkurencije.

Izvođenje takmičarske pesme mora biti u akustičnoj postavci instrumenata, bez upotrebe efekata ili drugih načina da se menja osnovna boja instrumenata na kojima se izvodi.

Prijavljivanje se vrši lično u kafeu “Pero” (Železnička 10, Novi Sad) ili popunjavanjem formulara.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu ili dobiti putem telefona 062 547 558 (Slobodan Kaćanski), 064 181 45 39 (Milan Vračar) i slanjem mejla na adresu [email protected].

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

03/08/2015 11:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments