Kako da parfem duže miriše na koži?

12/07/2016 09:57

Kako da parfem duže miriše na koži?

Odabrali ste notu parfema koja vam odgovara u svim prilikama – ali jednostavno ne možete da zadržite taj miris na sebi onoliko dugo koliko biste voleli?

Ovaj problem najčešće se rešava nanošenjem parfema nekoliko puta dnevno, ali to nije jedino rešenje. Ako želite da parfem duže “nosite” na sebi – potrebno je da znate na koje delove tela bi trebalo da ga nanosite.

Kosa

Iako se parem nanosi na kožu – kosa je bolje mesto, ali je jedini problem to što alkohol iz parfema može da isuši i ošteti kosu. Međutim, ako ipak želite da nanesete parfem na kosu – potrebno je da ga prvo naprskate na četku i nanete na kosu – češljanjem. Tako će parfem biti na vašoj kosi, ali neće biti direktno naprskan – što i jeste najopasnije za kosu.

parfem devojka

Topliji delovi tela

Poznato je i da toplota pojačava miris parfema, zbog čega su takođe dobra mesta za parfem – zglobovi i delovi iza ušiju – gde su vene najbliže koži, pa je i veća toplota na tim mestima. Važno je da obratite pažnju na nakit ukoliko ovde stavljate parfem – on može da ošteti i ogrlice, narukvice, minđuše.

Pored zglobova i delova iza ušiju – unutrašnjost laktova je takođe pogodno mesto za parfem – ukoliko želite da se on jače oseti i duže traje.

12/07/2016 09:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments