Zrenjanin: Ciklus radionica “Mali čovek – veliki čovek”

13/01/2016 16:55

Zrenjanin: Ciklus radionica “Mali čovek – veliki čovek”

U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu, na Dečijem odeljenju, u petak, 15. januara počinje ciklus radionica “Mali čovek – veliki čovek”.

Radionice se održavaju u saradnji sa Klubom za stara lica zrenjaninskog Gerontološkog centra i Gradske biblioteke.

Ciklus radionica “Mali čovek – veliki čovek” sastoji se od četiri radionica, a svaka od njih će kao polazište imati jednu knjigu ili bajku koja će se predstaviti na kreativan način kako bi se razvila empatija, tolerancija i kako bi se zbližila deca sa starijim osobama.

Radionice će podrazumevati različite aktivnosti: čitanje, izradu rukotvorina, razgovore, ali i u potrebu novih tehnologija.

Radionice u okrivu programa “Mali čovek – veliki čovek” vodiće Tanja Ćirić, bibliotekarka Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” i Tatjana Tatić Toškov, domaćica Kluba za stara lica Gerontološkog centra Zrenjanina.

Na radionicama mogu učestvovati svi zainteresovani penzioneri i deca, a sve aktivnosti će se održavati na Dečijem odeljenju biblioteke i u Klubu za stara lica Gerontološkog centra Zrenjanina, Ulica Nikole Pašića 11.

Prva radionica, pod nazivom “Dobro drvo” održava se u petak, 15. januara u periodu od 13:30 do 14:30 časova na Dečijem odeljenju biblioteke.

Sledeća radionica, koja će nositi naziv “Hrabri krojač” održaće se 22. januara u Klubu za stara lica, sa početkom u 16 časova.

13/01/2016 16:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments