“Nove tehnologije u obrazovanju” po treći put u Beogradu

22/02/2016 10:22

“Nove tehnologije u obrazovanju” po treći put u Beogradu

Najveći događaj posvećen upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) – “Nove tehnologije u obrazovanju” održava se po treći put u Beogradu – 26. i 27. februara.

Učestvovaće više od 5.000 učitelja, nastavnika, univerzitetskih profesora, direktora škola, roditelja i predstavnika privrednog i nevladinog sektora.

Cilj konferencije i sajma je da se osavremeni i unapredi kvalitet obrazovanja na svim nivoima uz upotrebu novih tehnologija.

Na ovom događaju govoriće više od 120 govornika iz Srbije, zemalja regiona i Velike Britanije, koji će sa prisutnima podeliti svoja praktična iskustva iz ove oblasti.

Sajamski prostor Belekspocentra biće mesto na kom će više od 60 obrazovnih institucija i proizvođača hardvera i softvera predstaviti svoju viziji obrazovanja za 21. vek.

Uz pomoć Vlade Velike Britanije, ovaj događaj posetiće ministri i drugi visoki predstavnici ministarstava obrazovanja iz 20 država istočne Evrope i centralne Azije – od Austrije do Kazahstana.

Konferenciju organizuju British Council, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Britanska ambasada u Beogradu, Centar za promociju nauke, Privredna komora Srbije, Skills i Stalna konferencija gradova i opština.

Više o konferenciji može se pronaći ovde.

22/02/2016 10:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments