Konkurs za 300 volontera na “Nišvilu”

22/05/2016 09:10

Konkurs za 300 volontera na “Nišvilu”

Svi koji žele da volontiraju na ovogodišnjem “Nišvil” festivalu mogu se prijaviti do 8. jula, kako bi se našli u ulozi domaća ili kako bi radili u marketingu, pres-službi, obezbeđenju…

Uslov za prijavu na konkurs je da kandidat ima više od 15 godina.

Festival “Nišvil” se ove godine održava od 11. do 14. avgust, a volonteri će biti raspoređeni u 12 sektora:
pomoćnik vođe tima, domaćin publike, domaćin muzičara, “bubamara”, “pčelica”, marketing, pres, tehnička podrška, logistika, ketering, radionice, obezbeđenje.

Aktivizam volontera na “Nišvilu” podrazumeva period od 5. do 15. avgusta, a rad je orgnaizovan po smenama i odvija se po svim pravilima volonterskog menadžmenta.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara, koji se zajedno sa fotografijom šalju mejlom na adresu [email protected].

Svi koji prođu u uži izbor biće kontaktirani za intervju mejlom u roku od sedam dana od datuma zatvaranja konkursa.

Kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 2000 volontera, počev od 2010. godine. Za 6 godina volonterski tim je okupio mlade iz preko 100 različitih gradova zemlje i inostranstva.

2012. godine je tim dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. je volonterski program proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

22/05/2016 09:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments