Sombor: Konkurs za dodelu Povelje grada

04/01/2017 09:14

Sombor: Konkurs za dodelu Povelje grada

Grad Sombor je raspisao Konkurs za prijavu kandidata i kandidatkinja za dodelu Povelje grada Sombora za posebna dostignuća u 2016. godini.

Prijava kandidata i kandidatkinja otvorena je do 13. januara 2017. godine, a Povelju može dobiti pojedinac, predložen od strane fizičkog ili pravnog lica.

Povelja grada Sombora dodeljuje se 17. februara, na Dan grada, i to za posebna dostignuća u 2016. godini u oblastima nauke, kulture i umetnosti (različitih vidova stvaralaštva – književnog, muzičkog, scenskog, rtv, likovnog, primenjene umetnosti i sličnih), publicistike i novinarstva, planiranja i uređenja prostora i naselja, arhitekture i graditeljstva, unapređenja i zaštite životne sredine, prosvete i razvoja školstva, sporta i postignutih sportskih rezultata, zdravstva i zdravstvene zaštite, socijalnog i humanitarnog rada, privrednog razvoja i drugih nenavedenih oblasti koji su od značaja za grad Sombor.

Više informacija o Konkurs nalazi se ovde.

Prijave se mogu podneti u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora, ili putem pošte na adresu: Trg Cara Uroša 1. Odeljenje za društvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade, u zatvorenoj koverti, sa naznakom “Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati”.

04/01/2017 09:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments