BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Kako da rešite svaki konflikt?

22/02/2018 16:14

BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Kako da rešite svaki konflikt?

U subotu, 24. februara, od 11 časova u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) održaće se veoma zanimljiva radionica „Umetnost konflikata”, na kojoj ćete moći da otkrijete kako da rešite uspešno svaki konflikt.

Ovu sjajnu radionicu u organizaciji Centra za razvoj karijere možete pratiti besplatno.

Prijavite se putem ovog linka.

Naučite kako da razvijete veštine za rešavanje konflikata

Konflikti predstavljaju normalan i sastavni deo odnosa između dve osobe. Ukoliko nismo u kontaktu sa drugima, neće doći do konflikata, ali neće biti ni interakcije. Nerealno je očekivati da će se dve osobe slagati uvek i oko svega. Zapravo, ključ nije u tome da se konflikti izbegavaju, već upravo da se razviju veštine neophodne za njihovo rešavanje na zdrav način.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno i putem interneta iz udobnosti svog doma, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Ne propustite priliku da naučite više o sebi i drugima

Da li ste nekad razmišljali o tome kako rešavate konflikte? Da li mislite da ste konfliktna ličnost ili se pak trudite da konflikte izbegnete po svaku cenu kako ne biste bili povređeni? Bez obzira na to da li se radi o poslovnom konfliktu, konfliktu sa partnerom ili krizi identiteta, konflikti uključuju najdublje emocije i upravo zato se veština rešavanja konflikata može posmatrati kao jedna od važnih životnih veština. Na radionici ćete imati priliku da:

  • Otkrijete da li ste konfliktna ličnost
  • Razgovarate o zdravim i nezdravim načinima reagovanja na konflikte;
  • Otkrijete svoj stil rešavanja konflikata;
  • Saznate kako konflikt utiče na naš mozak.

Prijavite se i naučite više o sebi – besplatno!

Broj mesta za radionicu o veštinama manipulacije „Umetnost konflikata” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite radionicu besplatno. Napravite iskorak u svom životu.

22/02/2018 16:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments