Najava za DaFED#28

28/11/2014 10:28

Najava za DaFED#28

28. DaFED po redu održaće se u sredu, 3. 12. 2014. godine, sa početkom u 18 časova.

Tema će ovaj put biti usmerena ka dizajnerima/frontend developerima, a predavanja će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Predavači na DaFED#28 biće:

Maja Bjeletić (freelance vector illustrator) – grafički dizajner sa više godina iskustva u radu sa vektorskom grafikom

Andrej Mlinarević (Mono Software) – dizajner veb i mobilnog korisničkog interfejsa, aktivan na područjima UX-a, UI-a, Sass-a, responsive veb dizajna i veb tipografije.

Teme predavanja biće:

Kako biti dobar vektor?, Maja Bjeletić

  • Adobe CC ponudio nam je pet novih programa za rad sa vektorima, koji treba da ga olakšaju i ubrzaju. Na ovom predavanju videćete kako desktop aplikacije, mobilne aplikacije i zajednica mogu da funkcionišu pružajući nam nove mogućnosti i ideje.

Skalabilna veb tipografija uz pomoć Sass-a, Andrej Mlinarević

  • Predavanje će se fokusirati na izgradnju skalabilnog sastava za upravljanje tipografijom na veb projektu uz pomoć Sass-a, kako i na načine efikasnog upravljanja tipografijom na projektima različite složenosti uz pomoć Sass preprocesora.

Decembarski DaFED sponozorišu kompanije Vega IT Sourcing, Eipix i Fujitsu.

Prijava na DaFED#28

Prisustvo na DaFED okupljanjima se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog kapaciteta prostora neophodno je da potvrdite svoje prisustvo na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, možete se učlaniti u zvaničnu Fejsbuk grupu, lajkujete fan stranicu ili da zapratite Tviter stranicu.

28/11/2014 10:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments