Sombor: Prijave za besplatan kurs digitalne fotografije

08/11/2016 10:25

Sombor: Prijave za besplatan kurs digitalne fotografije

Raspisan je konkurs za učešće na besplatnom kursu digitalne fotografije pod nazivom “Klik – Blic znanje v 3.0” koje se održava u Somboru.

Kurs organizuje udruženje Nemaca “Gerhard” iz Sombora, a krajnji rok za prijavljivanje je 9. novembar 2016. godine.

Besplatni kurs digitalne fotografije namenjen je mladima od 15 do 30 godina iz Sombora i okoline.

Radionice u okviru kursa trajaće dva vikenda – prvi 12/13. novembra, a drugi 26/27. novembra u periodu od 12 do 17 časova (sa pauzama za osveženje), u prostorijama Udruženja Nemaca “Gerhard”, Matije Gupca bb, Sombor.

Tokom obuke mladi će imati priliku da se upoznaju sa istorijom fotografije, vrstama fotografije, ali i sa tehnikom kadriranja; naučiće i da podese svoje aparate za različite uslove fotografisanja i slično.

Osim toga, polaznici kursa imaće priliku da nauče i kako da fotografije obrađuju u programma Adobe Photoshop i Lightroom i kako da ih pripreme za izradu ili za objavu na internetu (društvenim mrežama).

Nakon pohađanja kursa svi polaznici će dobiti uverenje o završenom kursu, a od fotografija koje budu nastale tokom trajanja kursa organizovaće se izložba.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla koji bi trebalo da sadrži ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i tri autorske fotografije, na adresu [email protected].

Više informacija dostupno je pozivom na broj 062/615-412.

Projekat „Klik – Blic znanje v 3.0″ podržan je od strane Grada Sombora, kroz konkurs za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade 2016.

08/11/2016 10:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments