Završena mala matura – slede rezultati!

17/06/2016 11:07

Završena mala matura – slede rezultati!

Nakon polaganja testova u okviru male mature, osmaci će čekati na preliminarne rezultate do 19. juna, nakon čega sledi period za žalbe.

Konačni rezultati se očekuju 24. juna, kada će svi osmaci videti koliko su bodova dobili na testovima završnog ispita i sa koliko bodova konkurišu za upis u željenu srednju školu.

Preliminarne i konačne rezultate možete pogledati na našem portalu – OVDE.

Izračunaj bodove!

Nakon konačnih rezultata sledi popunjavanje liste želja, gde će se naći najviše 20 smerova srednjih škola za koje su osmaci zainteresovani, dok bi u vrhu liste trebalo da se nađu smerovi koje bi najviše želeli da upišu.

Kalendar upis 2016/2017

17/06/2016 11:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
asdf
7 godine ranije

Sramota!! Greska u zadatku iz fizike, priznaju samo jedno resenje, dok pritom skroz identican zadatak koji se nalazi u zbirci za vezbanje priznaju dva nacina!!
Svi na zalbe u ponedeljak!!!

milica
7 godine ranije
Reply to  asdf

istina. i ja sam sve tacno uradila osim ovog 4. zadatka. moj otac je poslao mail ovima sto su stampali zbirku za pripremu( zavod za vrednovanje i ocenu…) i oni su priznali svoju gresku samo su je pravdali tehnickom greskom. saljem njihov odgovor “U Zbirci zaista postoji greška u rešenju, koja je tehničke prirode (slika je pomerena ulevo, pa se ne vidi cela), dok je zadatak na testu potpuno tačan. Žao nam je zbog ove greške, ali to ne utiče na rezultate sa testa. posto je ovo zvanicna zbirka za pripremu ministarstva prosvete, mislim da sigurno svi treba da se… Učitaj još »