Online prijavljivanje na let

11/08/2015 10:32

Online prijavljivanje na let

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije – Er Srbije, uvela je mogućnost online prijavljivanja na let (web check-in).

Nova usluga dostupna je korisnicima za sve letove Er Srbije iz Beograda, kao i za letove sa još šest polazišta koji su u mreži Er Srbije, a to su Abu Dabi, London, Istanbul, Bejrut, Prag i Bukurešt. U planu je da se ova usluga proširi i na ostatak mreže Er Srbije.

Web check-in omogućiće putnicima da se registruju za let, da izaberu svoje mesto za sedenje, kao i da oštampaju kartu za ukrcavanje (boarding pass). Ovu uslugu će moći da koriste najranije 36 sati pre leta, a najkasnije 60 minuta pre poletanja aviona. Kako bi mogli da se ukrcaju na avion, potrebno je da odštampaju boarding pass i ponesu je sa sobom na aerodrom.

Ova usluga biće korisna i putnicima koji imaju prtljag za predaju. Svoj prtljag putnici moraju doneti do šaltera za brzu predaju prtljaga (baggage drop-off) najkasnije 45 minuta pre leta, a da na odlaznom izlazu budu najkasnije 20 minuta pre leta.

Putnici koji su svoj let prijavili putem interneta, odnosno usluge web check-in, sa sobom nose samo ručni prtljag i ne moraju da odlaze na šalter za prijavu na let. Mogu se odmah uputiti ka pasoškoj i bezbednosnoj kontroli.

Putnici svoje letove mogu da prijave na zvaničnoj internet stranici avio-kompanije Er Srbija.

11/08/2015 10:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments