“Dani lepih umetnosti” – savremena interpretacija Šekspirovih dela!

02/11/2016 16:29

“Dani lepih umetnosti” – savremena interpretacija Šekspirovih dela!

“Dani lepih umetnosti” održaće se 3. i 4. novembra u Beogradu u organizaciji Akademije lepih umetnosti i multimedija, uz podršku Narodnog pozorišta i Teatra Carte Blanche.

U okviru programa publika će uživati u predstavi „Biti il’ ne biti”, koju će odigrati diplomci Akademije lepih umetnosti i multimedija.

Predstava nosi naziv po jednom od najpoznatijih Šekspirovih citata iz dela „Hamlet”: „Biti il’ ne biti – pitanje je sad”, a mladi glumci će na savremen način dočarati ovaj zanimljiv komad, sačinjen od autorovih najznačajnijih dela: “Otelo”, “Hamlet”, “Magbet” i “Romeo i Julija”.

Osvojili su publiku u regionu, sada će i vas!

Nakon brojnih gostovanja u regionu, svi posetioci će imati priliku da u okviru meseca Šekspira u Narodnom pozorištu, 3. novembra u 20:30 časova, vide kolaž najboljih dramskih dela i detalja iz života pisca pretočena u ovaj moderan i edukativan komad.

Reprizu predstave održaće se 4. novembra u Teatru Carte Blanche u Zemunu (nekadašnje pozorište lutaka “Pinokio”).

U okviru “Dana lepih umetnosti”, 4. novembra, u foajeu Teatra Carte Blanche od 19 časova publika će imati prilike da pogleda i interaktivnu izložbu studentkinja kostima Akademije lepih umetnosti i multimedija Isidore Ceković i Sare Milevske.

Karte za predstavu u Narodnom pozorištu možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta, po zvaničnoj ceni karte, dok karte za predstavu 4. novembra možete kupiti na blagajni Teatra Carte Blanche od 16 do 20 časova ili ih rezervisati na broj telefona 011 420 90 70 i 069 420 90 70.

02/11/2016 16:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments