Povlašćene cene školovanja: Savremena vam u susret Novoj Godini poklanja do 45% popusta

22/12/2020 11:06

Povlašćene cene školovanja: Savremena vam u susret Novoj Godini poklanja do 45% popusta

Kvalitetno obrazovanje je ključ uspeha u životu deteta, a taj ključ držite upravo vi. Imate jedinstvenu priliku da svom detetu, umesto gomile igračaka, koje će ono vrlo brzo prerasti, obezbedite kvalitetno školovanje po povlašćenim cenama i, samim tim, investirate u njegovu uspešnu budućnost.

Budite omiljeni Deda Mraz ove godine! Donesite važnu odluku za budućnost svoje porodice. A Savremena će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanja popuste na školarine. Upis po povlašćenim cenama traje do 3. januara, a možete ostvariti čak do 45 % popusta.

Možete se prijaviti putem ovog linka. Ne oklevajte, sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2021. i svaku narednu godinu.

Najprestižnije školovanje i posvećenost detetu u svakom koraku

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom ili Kombinovanom-Cambridge programu. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će učitelji i nastavnici biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nude ove škole, karta za nastavak školovanja na najprestižnijim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome, koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim učenicima otvorena su vrata svih srednjih škola i fakulteta.

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. Lokacija Savremene gimnazije je sam centar grada. Smeštena je na trećem i četvrtom spratu Beograđanke. Savremena radi po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji se neprestano osavremenjuju i prilagođavaju potrebama učenika. Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom i Kombinovanom – Cambridge programu. U modernom okruženju, u kakvom uče savremeni učenici, i uspesi dolaze mnogo lakše.

Future Ready School za uspeh u 21. veku

Savremena je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Kroz multidisciplinarne, interaktivne i kreativne časove, prilagođene potrebama i afinitetima deteta i podržane najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata

Učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom Future Ready School.

Kreativno učenje i bogate vannastavne aktivnosti

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama – savremeni učenici će svesku zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer nastavnici i profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Postanite omiljeni Deda Mraz ove godine – donesite kvalitet svojoj porodici

Zato tokom ovih praznika zaboravite na slatkiše, igračke, još jedan od bezbroj komada odeće i druge poklone koji bi vašem detetu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo i izaberite moderno školovanje u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji. Jer samo je kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja i ne može se potrošiti!

Novogodišnji SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti. Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje u najmodernijim školama u ovom delu Evrope po povlašćenim cenama. Požurite i prijavite se odmah, jer je broj učenika koji mogu da se upišu po ovim uslovima ograničen i mesta će se popunjavati po redosledu prijava. 

Upišite svoje dete u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju do 3. januara i započnite stvarno drugačije obrazovno putovanje.

OVDE se prijavite.

22/12/2020 11:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments