Poziv za volontere paviljona Evropske unije u Milanu

27/01/2015 10:09

Poziv za volontere paviljona Evropske unije u Milanu

Rok za prijavu: 03. april 2015. godine
Država: Italija
Jezik: Engleski
Email za prijavu: [email protected]
Otvoreno za: mlade građane EU+ učesnike Erasmus programa

Paviljon Evropske unije pruža mogućnost svim mladim Evropljanima da se pridruže istorijskom događaju, izložbi u Milanu 2015. godine, i da svojim aktivnostima doprinesu stvaranju jedinstvenog učenja i komunikacijskog iskustva.

Traži se preko 900 mladih osoba koje gaje ljubav i strast prema Evropi a koju bi želeli da podele sa posetiocima Paviljona EU u svojstvu volontera. Odabrani će biti zaduženi za usmeravanje gledalaca i olakšavanje posetiocima da pristupe paviljonu kao i za davanje podataka u vezi sa sadržajem izložbe EU i pitanjima u vezi sa hranom.

Kvalifikovanost

  • Kandidat treba da ima između 18 i 30 godina starosti;
  • Kandidat mora biti građanin EU ili učesnik Erasmus programa;
  • Kandidat mora dobro znati engleski jezik (B1 nivo). Poznavanje drugih jezika će biti prednost.

Prednosti

Troškove putovanja i ishrane pokriće EU. Za volontere koji ne žive u Milanu, biće obezbeđen smeštaj po razumnim cenama. Svi volonteri će dobiti diplomu po završetku službe.

Prijave

Izabrani volonteri će biti angažovani u periodu od 14 do 15 uzastopnih dana i to najviše pet i po sati dnevno. Ostatak dana će biti slobodni i moći će da razgledaju izložbe paviljona.

Oblast paviljon će biti otvorena svakoga dana od 01. maja do 31. oktobra 2015. godine, od 10 ujutro do 11 uveče. U prijavi, kandidati trebaju da nagoveste koje bi im vreme najviše odgovaralo (da ukažu na najviše 3 mogućnosti) i takođe da odaberu poziciju za koju bi voleli da budu uzeti u obzir. Od njih se traži i da napišu kratko motivaciono pismo na engleskom jeziku.

Detaljnije o pozivu pogledajte OVDE

FOTO: http://europa.eu/

27/01/2015 10:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments