DaFED #46

27/07/2016 10:27

DaFED #46

DaFED#46 će se održati u sredu, 3. avgusta 2016. godine sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu PHP će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

predavaci dafed46

Predavači na DaFED#46 su:

Nenad Lukić – (FSD) – je arhitekta koji se bavi razvojem web aplikacija. Bavim se programiranjem 11 godina, a PHP-om 9. Timski igrač, voli čist kod i koristi PSR-2 standarde kodiranja.

Nebojša Kamber – (Infostud 3 d.o.o.) – je senior PHP programer kompanije Infostud. 3+ godine bio ispod haube sajta polovniautomobili.com.

Teme predavanja:

PHP Middleware i njegova upotreba, Nenad Lukić

  • Predavanje će obuhvatiti osnovne koncepte kreiranja middleware-a u aplikaciji brada middleware-a kao deo ciklusa izvršavanja. Primeri i upotreba middleware-a u aplikacijama.

PHP i MongoDB iz prve ruke, Nebojša Kamber

  • Iskustva iz trogodišnjeg rada sa MongoDB bazom na sajtovima Infostud grupe. Akcenat na PHP drajveru. Prednosti, mane i razlike u novim verzijama.

Sponzori avgustovskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#46

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! 🙂

27/07/2016 10:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments