Konferencija “Nove tehnologije u obrazovanju”

27/02/2015 10:09

Konferencija “Nove tehnologije u obrazovanju”

Konferencija sa ciljem da se unapredi kvalitet obrazovanja u Srbiji pod nazivom “Nove tehnologije u obrazovanju” održava se danas i sutra u Beogradu. Predavanja i neke sesije radnih grupa će moći da se prate i uživo, od 9 časova, a livestream je dostupan ovde.

Pored praćenja uživo, obezbeđeno je i uključivanje u diskusije ili postavljanje pitanja predavačima preko Tvitera, a zvanični hashtag je #novetehnologije.

Konferencija i sajam “Nove tehnologije u obrazovanju” kroz pružanje podrške nastavnom i drugom osoblju u školama i na fakultetima želi da obezbedi viši nivo kvaliteta obrazovanja u Srbiji. Takođe, cilj je i da se osavremeni proces obrazovanja i da se na što bolji način iskoriste mogućnosti koje nudi savremena tehnologija.

Program konferencije i satnicu predavanja moguće je pogledati ovde.

Ovaj skup organizuje British counsil u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Privrednom komorom Srbije i drugim partnerima.

Izvor: RTV

27/02/2015 10:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments