13. Međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2016

18/02/2016 13:10

13. Međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2016

Trinaesti po redu, Sajam obrazovanja EDUfair održava se 11. i 12. marta 2016. godine u hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu.

Šta upisuješ? – pitanje je koje se ovih dana čuje u školama širom Srbije i u velikom broju porodica.

EDUfair je jedinstvena prilika za srednjoškolce i studente da na jednom mestu saznaju sve o osnovnim i master studijama na državnim, privatnim i stranim univerzitetima i dobiju informacije o studentskim stipendijama i kreditima.

Budući i sadašnji studenti će imati priliku da prisustvuju besplatnim radionicama i predavanjima na temu izbora zanimanja (karijere), motivacije, liderstva, novih profesija, ličnog brendinga, brzog čitanja i mnogih drugih.

Na Sajmu će se predstaviti preko 80 domaćih univerziteta i visokih škola, kao i strani univerziteti iz čak 15 zemalja.

Očekuje se da Sajam poseti više od 5.000 mladih ljudi koji će imati priliku da pronađu pravi izbor životnih poziva i odgovor na sve dileme u vezi budućih profesija.

EDUfair 1

Jedan deo Sajma će biti posvećen MBA studijama koje su trenutno najpopularniji akademski program u svetu. U pitanju su međunarodno priznate studije usmerene na razvoj praktičnih poslovnih znanja iz oblasti menadžmenta, finansija, bankarstva, marketinga, ljudskih resursa i elektronskog poslovanja. Ove studije su namenjene mladim profesionalcima i svima koji žele da dodatno unaprede svoje karijere.

EDUfair je ove godine obojen bojama Italije, zemlje Počasnog gosta, koja će posetiocima predstaviti mogućnosti studiranja na visokoškolskim institucijama u toj zemlji.

Italijanski univerziteti tradicionalno ostvaruju odličnu saradnju sa studentima iz naše zemlje i mogu se pohvaliti vrhunskim rezultatima koje njihovi bivši studenti postižu u daljoj profesionalnoj karijeri.

Kao i prethodnih godina, Sajam obrazovanja je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grada Beograda.

Više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu EDUfair i Facebook stranici – Sajam obrazovanja EDUfair.

18/02/2016 13:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments