mt:s Noć Reklamoždera 2014.

19/11/2014 10:05

mt:s Noć Reklamoždera 2014.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti!

Približava nam se petnaesta mt:s Noć Reklamoždera, noć čije ideje slave milioni ljudi u celom svetu, jedinstvena “LA NUIT DES PUBLIVORES!”. Noć na koju se nestrpljivo čeka već godinu dana, naša “NOĆ REKLAMOŽDERA”.

20. decembra u Sava Centru, od 20.30 časova moći ćemo u vedrom reklamožderskom i kreativnom duhu da proslavimo 15 godina beogradskih NOĆI i napraviti veliku žurku. Posetioci će imati priliku da uživaju u najnovijem programu najkreativnijih i najzanimljivijih reklama čiji program i ove godine potpisuje Žan-Mari Bursiko, vlasnik “JMB”, reklamoteke koja u arhivi ima više od pola miliona reklama.

Tema 15. mt:s Noći Reklamoždera je Beograd – grad kreativnosti i sjajnih ideja.

Samo na ovoj noći će publika imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju ove godine.

Posebna podrška domaćoj kreativnosti pružiće se uručivanjem nagrade od strane publike – NAJPOPULARNIJA DOMAĆA REKLAMA 2014. godine. Javno glasanje počeće 20. novembra na sajtu www.nocreklamozdera.com.

Naj reklama biće proglašena 20. decembra u Sava Centru na mt:s Noći Reklamoždera. Prošle godine je ovu nagradu odnela reklama “Domaćinski” za brend Chipsy. Za reklamu decenije publika je odlučila da proglasi reklamu “Deset godina u vezi sa vama” kompanije Telekom Srbija.

Karte za ovu jedinstvenu noć, mešavinu raznih svetskih reklama, muzike i novogodišnje atmosfere počeće 20. novembra na Blagajni Sava Centra i u WinWin radnjama, kao i onlajn putem sajta www.ddtickets.rs.

Cena ulaznica:

Od 20.11. do 09.12. u pretprodaji 500 rsd.
Od 09.12. do 20.12. 700 rsd.

Publika će na Noći reklamoždera imati mogućnost da učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do iduće godine.

Generalni pokrovitelj manifestacije biće mt:s, pa će to veče biti među prijateljima, a da se osećate domaćinski postaraće se Chipsy, dok će Doncafe učiniti da ovo bude 3u1 veče reklama, muzike i dobre zabave.

Mt:s Noć Reklamoždera je noć na koju se čeka godinu dana, koja se pamti i u kojoj se sanja otvorenih očiju.

19/11/2014 10:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments