BESPLATAN WEBINAR: Naučite kako se kreiraju uspešne SEO kampanje

11/03/2019 09:31

BESPLATAN WEBINAR: Naučite kako se kreiraju uspešne SEO kampanje

U utorak, 12. marta, od 17:30 časova, u prostorijama LINK groupa u Zemunu (Cara Dušana 34) održaće se ekskluzivni webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit”. Imaćete priliku da saznate o SEO audit tehnikama, kao i kako se kreiraju napredne SEO kampanje. Ovu veoma interesantnu radionicu možete pratiti besplatno.

Ovaj seminar je inače besplatan samo za polaznike InternetAcademy, što je jedan od brojnih benefita koje imaju polaznici. Ipak, InternetAcademy poklanja 10 mesta na ovom ekskluzivnom SEO seminaru, a potrebno je samo da se prijavite putem ovog linka.

Saznajte više o naprednim SEO tehnikama

Internet poslovanje direktno zavisi od rangiranja na internetu, tj. u Google pretragama. Zahvaljujući saradnji LINK groupa i kompanije Link-Assistant moći ćete da pratite ekskluzivni webinar koji otkriva razne malo poznate SEO audit tehnike.

Webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit” vodiće Inessa Bokhan, Digital Marketing Specialist iz kompanije Link-Assistant, koja stoji iza SEO PowerSuite alata – vodećeg svetskog softvera za rad u ovoj oblasti.

Inessa poseduje 10-godišnje iskustvo u vođenju uspešnih SEO i content marketing projekata.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Šta ćete naučiti na webinaru

Na ovom ekskluzivnom webinaru proći ćete kroz ključne korake u kreiranju naprednih SEO kampanja:

  • Describe your overall impression of the analyzed website;
  • Suggest your strategic objectives;
  • Analyze the targeted keyword set & find ”easy wins”;
  • Competitor analysis;
  • Audit site for critical crawl/accessibility issues;
  • Audit the top landing pages;
  • Analyze the backlink profile;
  • Jot down a summary and prepare the campaign plan.

Pre samog webinara, predavač sa InternetAcademy i ITAcademy Milan Budimkić održaće kratak uvod koji će vam pomoći da se bolje upoznate sa temom webinara i alatima koji će u njemu biti predstavljeni.

Nakon jednočasovnog webinara, biće održana i otvorena Q&A sesija, na kojoj možete dobiti odgovore na sva pitanja o održanom predavanju, ali i uopšte o Search Engine optimizaciji.

Prijavite se besplatno – broj mesta je ograničen!

Broj mesta za webinar „How to kickstart your SEO campaign with a data-driven audit” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i naučite nove SEO tehnike i savete. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite webinar besplatno.

11/03/2019 09:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments