Nadogradnja znanja na Webiz programu poslovne edukacije

27/10/2015 11:14

Nadogradnja znanja na Webiz programu poslovne edukacije

Ovogodišnji Webiz održava se od 6. do 8. novembra u hotelu “Galleria” u Subotici, a tema programa biće “Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti”.

Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima iz Srbije i inostranstva, svi prisutni će imati priliku da dobiju odgovor na pitanje – kako da bolje posluju u digitalnoj sadašnjosti koje će se postavljati na predavanjima.

webiz-govornikMeđu predavačima ove godine će biti tri doktora nauka – profesor dr Dominik Mahr (Holandija), predstavnik najveće farmaceutske kompanije u regionu, Hemofarma – dr Dušan Stojaković i prvi doktor nauka u Srbiji iz oblasti društvenih mreža – profesor dr Danijela Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

U okviru Webiz programa biće reči i o Digitalnoj strategiji (Dušan Stojaković, Hemofarm), Promociji na internetu, Prodaji i naplati putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), Društvenim mrežama (Mihaela Turner, Homepage) i Integrisanim marketing komunikacijama (Goran Jankuloski, Executive Group).

Posetioci Webiz-a će nakon svakog predavanja imati priliku da čuju primere iz prakse kompanija poput Coca Cola (Nemanja Đurić), NIS (Nebojša Trajković), Color Press Group (Robert Čoban), Adria Media Group (Ana Marković), Erste banka (Vladimir Mirkov), hotel “Galleria” (Branimir Cigale), Nestle (Sandra Todorović), Infostu (Tatjana Vidaković).

Iako je primarna aktivnost na Webiz-u edukacija, posetioce očekuju i zanimljive networking aktivnosti, kao što je poseta vinariji Zvonka Bogdana uz degustaciju vina, uživanja u bavarskim specijalitetima u Bavarskoj pivnici i mogućnosti korišćenja wellness centra hotela “Galleria”.

Kao i svake godine, posetioci Webiz programa poslovne edukacije će i sada dobiti poklon od organizatora – knjigu iz oblasti marketinga “Principi marketinga” Filipa Kotlera i bocu vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Više informacija o Webiz edukaciji o poslovnoj primeni interneta nalazi se ovde.

27/10/2015 11:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments