Besplatan seminar: Kako da ostavite utisak na društvenim mrežama

22/03/2018 09:21

Besplatan seminar: Kako da ostavite utisak na društvenim mrežama

U subotu, 24. marta, od 11 časova održaće se izuzetno interesantan besplatan seminar „Kako se brendirati na društvenim mrežama”, na kom ćete čuti o uspešnom nastupanju na društvenim mrežama.

Ovaj sjajni seminar, u organizaciji Centra za razvoj karijere, možete pratiti potpuno besplatno.

Prijavite se putem ovog linka.

Budite prepoznatljivi na društvenim mrežama

Društvene mreže su neizostavni deo kada je brendiranje u pitanju. Ukoliko niste prisutni na Facebooku, Instagramu i drugim mrežama, propuštate priliku da budete u direktnom kontaktu sa ljudima koji su zainteresovani za vas i vaš brend. Na seminaru ćete saznati o najpopularnijim društvenim mrežama i najefikasnijim strategijama za njihovo korišćenje.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno i putem interneta, sa bilo koje lokacije, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Naučite kako da ostvarite svoje ciljeve

Na seminaru ćete naučiti kako da efikasno koristite društvene mreže kako biste u potpunosti ostvarili svoje ciljeve. Steći ćete znanja pomoću kojih ćete kreirati uspešne strategije nastupa na društvenim mrežama. Takođe ćete naučiti na koje društvene mreže da se fokusirate u skladu sa postavljenim ciljevima.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate o:

  • brendiranju na društvenim mrežama,

  • društvenim mrežama Facebook i Instagram,

  • content marketingu

i još mnogo toga.

Prijavite se i ovladajte društvenim mrežama – besplatno!

Broj mesta za besplatan seminar „Kako se brendirati na društvenim mrežama” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite seminar besplatno.

22/03/2018 09:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments