Otkrijte da li ste talenat u poslu

03/09/2015 16:54

Vrhunske kompanije, koje svoj posao rade najbolje i veoma ozbiljno, već se bore da u svojim redovima imaju samo stručne i talentovane ljude kako bi uspeli da u svojoj sferi ostanu u vrhu.

Ali kako da znate da li ste baš vi taj talenat među zaposlenima ili ako niste – kako da postanete neko oko koga će se poslodavci boriti.

Specijalno pripremljeni testovi služe za to da otkrijete da li ste inicijator, optimista ili možda realnista, ali i kako ispoljavate svoje talente. Kada otkrijete nešto od ovih karakteristika, možete saznati i koje su idealne pozicije na poslu za vas, na kojima će vaš talenat doći do izražaja. Saznajte da li ste vi “baby boomer”, generacije x ili generacija y i šta to uopšte znači.

O ovim zanimljivim temama će govoriti Irena Tešić na besplatnom seminaru koji se održava u subotu 5. septembra od 11 do 13 časova. Organizator seminara je LINK Centar za razvoj karijere u čijim prostorijama se seminar i održava.

Broj mesta je ograničen pa je zato potrebno prijaviti se na vreme, popunjavanjem formulara.

Irena Tešić, koja će biti predavač na seminaru, ima 16 godina iskustva u oblasti upravljanja ljudskim resursima, uspešno je realizovala više od stotinu treninga, radionica, team buildinga i slično. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti regrutacije, treninga i razvoja zaposlenih, upravljanja talentima, upravljanja učinkom zaposlenim i internim komunikacijama.

Drugi deo seminara rezervisan je za još jednu interesantnu temu koja je vezana za to kako funkcioniše tržište nekretninama u Srbiji, kako bezbedno možete proći put kupovine ili posredovanja u nekretninama, kako lako možete dobiti licencu agenta i obezbediti sebi uspešnu karijeru u ovoj oblasti.

Na ovu temu govoriće Dragan Rabatić, koji ima višegodišnje iskustvo u oblasti prodaje, koji je radio kao licencirani zastupnik za osiguranje, a koji je takođe i vlasnik agencije a nekretnine.

Svi zaniteresovani mogu da prate ovaj seminar i od kuće, zahvaljujući live stream-u koji je obezbedila ITAcademy. Za praćenje seminara online dovoljno je kliknuti na ovaj link.

U toku seminara biće aktivna rasprava u kojoj će moći da učestvuju i oni koji seminar prate putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD naloga na Facebook-u i biće odmah prosleđena predavaču kom su namenjena.

03/09/2015 16:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments