Back to homepage

Sve o srednjoškolskom obrazovanju na jednom mestu

Izbor i upis srednje škole jedan je od težih perioda u životu skoro svih osmaka. Brojna pitanja koja postavljaju sebi i drugima u tom periodu odnose se na malu maturu odnosno završni ispit, izbor same škole i smera i šta ih čeka posle toga. Portal Srednješkole.edukacija.rs prati dešavanja i pruža sve potrebene informacije o srednjoškolskom obrazovanju, na jednom mestu.

srednje skole naslovna

Srednjeskole.edukacija.rs – Naslovna strana

 

Informacije o srednjim školama

Na našem portalu nalazi se spisak svih državnih i privatnih srednjih škola u Srbiji. Pogledajte informacije o samoj školi, smerovima, kao i broju slobodnih mesta. Arhiva bodova za upis prikazuje broj bodova potrebnih za upis na smerove prethodnih godina. Ovi podaci mogu biti od velike važnosti prilikom izbora srednje škole.

Upis i mala matura

Jedan od uslova za upis u srednju školu je i izlazak na malu maturu, odnosno završni ispit. Kako bi se što bolje pripremili za malu maturu, za osmake smo pripremili online testove iz matematike, srpskog jezika i kombinovani test. Osmake pravovremeno obaveštavamo o rešenjima testova i rezultatima male mature.

Na našem portalu možete izračunati bodove koje nosite iz škole i pogledati informacije o listi želja rasporedu učenika po srednjim školama nakon upisnog procesa. Ukoliko niste sigurni koja srednja škola je pravi izbor za vas, portal Edukacija nudi vam da kroz test profesionalne orijentacije, napravite pravi izbor.

Pored toga, pratimo i sva ostala dešavanja vezana za srednjoškolsko obrazovanje. Informišite se na pravom mestu! Posetite Srednješkole.edukacija.rs

Vanredno obrazovanje u Srbiji

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

8 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Le
7 godine ranije

jovina ili isidorina prirodni smer?

BlueDrop123
6 godine ranije
Reply to  Le

jovina

REDME
6 godine ranije

Karlovacka gimnazija ili Filoloska u Beogradu?

milica
6 godine ranije
Reply to  REDME

upisi onu koja ti je bliza.

ДМ
6 godine ranije
Reply to  REDME

REDME, Ја сам удаљена и од једне и од друге, али сам се одлучила за карловачку. Пре свега, примају више ученика за енглески језик, мање је и сигурније место и одише посебним духом! Који би језик полагао/ла?

Mama
6 godine ranije

Vranjska Medicinska škola ima veće kriterijume za upis od beogradske medicinske na Zvezdari!?!?!?

mirjana jovanović
5 godine ranije

Poštovani
da pitam koju višu školu ili fakultet može dete upisati sa završenim smerom tehničar drumskog saobraćaja,a da nije vezano za sobraćaj?

pajapakost
5 godine ranije

Peta beogradska ili treca beogradska drustveni smer?