Sve o srednjoškolskom obrazovanju na jednom mestu

Izbor i upis srednje škole jedan je od težih perioda u životu skoro svih osmaka. Brojna pitanja koja postavljaju sebi i drugima u tom periodu odnose se na malu maturu odnosno završni ispit, izbor same škole i smera i šta ih čeka posle toga. Portal Srednješkole.edukacija.rs prati dešavanja i pruža sve potrebene informacije o srednjoškolskom obrazovanju, na jednom mestu.

srednje skole naslovna

Srednjeskole.edukacija.rs – Naslovna strana


 

Informacije o srednjim školama

Na našem portalu nalazi se spisak svih državnih i privatnih srednjih škola u Srbiji. Pogledajte informacije o samoj školi, smerovima, kao i broju slobodnih mesta. Arhiva bodova za upis prikazuje broj bodova potrebnih za upis na smerove prethodnih godina. Ovi podaci mogu biti od velike važnosti prilikom izbora srednje škole.

Upis i mala matura

Jedan od uslova za upis u srednju školu je i izlazak na malu maturu, odnosno završni ispit. Kako bi se što bolje pripremili za malu maturu, za osmake smo pripremili online testove iz matematike, srpskog jezika i kombinovani test. Osmake pravovremeno obaveštavamo o rešenjima testova i rezultatima male mature.

Na našem portalu možete izračunati bodove koje nosite iz škole i pogledati informacije o listi želja rasporedu učenika po srednjim školama nakon upisnog procesa. Ukoliko niste sigurni koja srednja škola je pravi izbor za vas, možete kontaktirati našeg savetnika za upis.

Pored toga, pratimo i sva ostala dešavanja vezana za srednjoškolsko obrazovanje. Informišite se na pravom mestu! Posetite Srednješkole.edukacija.rs