Sve o srednjoškolskom obrazovanju na jednom mestu

Izbor i upis srednje škole jedan je od težih perioda u životu skoro svih osmaka. Brojna pitanja koja postavljaju sebi i drugima u tom periodu odnose se na malu maturu odnosno završni ispit, izbor same škole i smera i šta ih čeka posle toga. Portal Srednješkole.edukacija.rs prati dešavanja i pruža sve potrebene informacije o srednjoškolskom obrazovanju, na jednom mestu.

srednje skole naslovna

Srednjeskole.edukacija.rs – Naslovna strana

 

Informacije o srednjim školama

Na našem portalu nalazi se spisak svih državnih i privatnih srednjih škola u Srbiji. Pogledajte informacije o samoj školi, smerovima, kao i broju slobodnih mesta. Arhiva bodova za upis prikazuje broj bodova potrebnih za upis na smerove prethodnih godina. Ovi podaci mogu biti od velike važnosti prilikom izbora srednje škole.

Upis i mala matura

Jedan od uslova za upis u srednju školu je i izlazak na malu maturu, odnosno završni ispit. Kako bi se što bolje pripremili za malu maturu, za osmake smo pripremili online testove iz matematike, srpskog jezika i kombinovani test. Osmake pravovremeno obaveštavamo o rešenjima testova i rezultatima male mature.

Na našem portalu možete izračunati bodove koje nosite iz škole i pogledati informacije o listi želja rasporedu učenika po srednjim školama nakon upisnog procesa. Ukoliko niste sigurni koja srednja škola je pravi izbor za vas, možete kontaktirati našeg savetnika za upis.

Pored toga, pratimo i sva ostala dešavanja vezana za srednjoškolsko obrazovanje. Informišite se na pravom mestu! Posetite Srednješkole.edukacija.rs

Vanredno obrazovanje u Srbiji

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

6
Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

3 Komentara
3 Replika
1 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Le

jovina ili isidorina prirodni smer?

BlueDrop123

jovina

REDME

Karlovacka gimnazija ili Filoloska u Beogradu?

milica

upisi onu koja ti je bliza.

ДМ

REDME, Ја сам удаљена и од једне и од друге, али сам се одлучила за карловачку. Пре свега, примају више ученика за енглески језик, мање је и сигурније место и одише посебним духом! Који би језик полагао/ла?

Mama

Vranjska Medicinska škola ima veće kriterijume za upis od beogradske medicinske na Zvezdari!?!?!?