Back to homepage

Sve informacije o studijama u Srbiji na jednom mestu

Izbor fakulteta i početak studiranja jedna je od većih prekretnica u životu mladih ljudi. Portal Fakulteti.edukacija.rs pruža sve potrebne informacije o studiranju na fakultetu ili visokim školama, kako bi izbor fakulteta i kasnija adaptacija na studentski život prošla što bezbolnije.

fakulteti slika naslovna

Naslovna strana fakulteti.edukacija.rs

 

Fakulteti i visoke škole

Na stranicama portala možete pronaći sve informacija o privatnim i državnim visokim školama i fakultetima. Svaka ustanova ima posebnu stranicu na kojoj se nalaze podaci o upisu, prijemnom ispitu, školarini, broju slobodnih mesta, rezultatima prijemnog, rang listama za upis i mnoge druge informacije.

Spremite se za upis i prijemni ispit

Na portalu Fakulteti.edukacija.rs, pripremili smo i veliki broj online testova, kako bi što spremniji dočekali prijemni ispit. Testovi se rade online i nakon završetka testa dobijate rezultate. Naši savetnici za upis uvek su spremni da pomognu prilikom izbora fakulteta ili visoke škole. Pogledajte informacije o svim univerzitetima u Srbiji na jednom mestu.

Sve o studijama na jednom mestu

Brojna istraživanja o studentskom životu daju nam odgovor na pitanja: kako se studenti finansiraju tokom studiranja, šta misle o korupciji u visokoškolskom obrazovanju, kako provode vreme između predavanja i mnoga druga. Pored toga naš portal redovno objavljuje informacije o stipendijama, praksama, domovima i menzama, poslovima tokom studija…

Upis na fakultete u Srbiji

Sve o upisu na fakultete u Srbiji pogledajte na sledećim stranicama:

Ne znate šta da upišete? Možda je test profesionalne orijentacije pravo rešenje za vas. Upišite privatni fakultet preko portala Edukacija i ostvarite popust na školarinu! Studije u inostranstvu više nisu tako daleke! Pružamo sve potrebne informacije o studijama u stranim zemljama i posredujemo pri upisu!

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
ANTIFAKULTETISTA
2 godine ranije

faks je gubljenje vremena i bacanje novca, svaka imalo umnija osoba moze zakljuciti da na balkanu diploma ne znaci nista. Isplatljivije je otici u nemacku zaraditi pare vratiti se i kupiti diplomu, potom uramiti istu i vratiti se na baustelu u gore pomenutu nemacku.