Back to homepage

Sve o osnovnoškolskom obrazovanju na jednom mestu

Upis đaka u osnovnu školu može da predstavlja glavobolju za roditelje najčešće usled nedostatka informacija. Brojna pitanja koja postavljaju sebi i drugima u tom periodu odnose se na dokumenta za upis, testitanje prvaka, sistematski pregled dece i drugo. Portal Osnovneskole.edukacija.rs prati dešavanja i pruža sve potrebene informacije o osnovnoškolskom obrazovanju, na jednom mestu.

Osnovneskole.edukacija.rs - Naslovna strana

Osnovneskole.edukacija.rs – Naslovna strana

 

Informacije o osnovnim školama

Na našem portalu nalazi se spisak svih državnih i privatnih osnovnih škola u Srbiji. Pogledajte informacije o svakoj osnovnoj školi u Srbiji: broj đaka, strane jezike koji se uče u školi, infrastrukturi itd. Sve informacije o upisu dece, testiranju budućih prvaka, sistematskom pregledu, savetima za roditelje, tekstovima za osnovce itd.

Upis u osnovne škole

Na portalu osnovnih škola možete pogledati sve informacije koje su bitne prilikom upisa prvaka. Pogledajte kako se vrši odabir škole, šta podrazumeva testiranje prvaka, koja dokumenta je potrebno pripremiti, koji udžbenici su odobreni od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, način računanja bodova prilikom upisa u srednju školu i mnoge druge korisne informacije.

Pored toga, na sajtu možete pronaći korisne tekstove namenjene roditeljima osnovaca, posebnu stranicu za informisanje maturanata, kao i brojne zanimljive i poučne tekstove namenjene osnovcima.

Najposećenije:

Vrtići i predškolske ustanove