Vežbajte- u krevetu!

19/09/2017 15:35

Vežbajte- u krevetu!

Ukoliko nemate vremena ili vam je pak mrsko, do dobre forme možete doći i dok ležite u krevetu i gledate omiljenu seriju!

Ukoliko biste radije ostali kod kuće, upalili omiljenu seriju i film i legli u krevet, umesto da odete na trčanje ili u teretanu, imamo za vas rešenje kako da, dok gledate televiziju, zategnete mišiće i budete fit! U nastavku, saznajte koje to vežbe možete da radite i na krevetu.

“Makazice”

Lezite sa strane, ispružite noge jednu preko druge. Prvo deset puta dignite levu, a zatim, uz promenu strane, ponovite vežbu i sa desnom nogom. Takođe, vežbu možete ponoviti i sa nogama sklupćanim u 90 stepeni, dižući prvo jednu, a zatim, uz promenu strane, i drugu nogu u vazduh. Ova vežba zategnuće unutrašnje mišiće butine.

Zadnjica

Lezite na leđa, noge savijte i stopala stavite ravno na dušeg. Odižite samo donji deo leđa i zadnjicu deset do dvadeset puta.

Stomačni mišići

Lezite na leđa i ispružite noge. Prvo uradite seriju od deset podizanja obe noge, a zatim po seriju odizanja leve, pa desne noge. Pored toga što će vam ova vežba zategnuti mišiće nogu, aktiviraće se i stomačni mišići.

“Izdržaj”

Ova vežba deluje lako, ali zapravo, ukrljučena je velika grupa mišića. Lezite na stomak, a zatim se odignite od dušek, tako što ćete se držati laktovima i vrhovima prstiju. Pokušajte što duže da ostanete u ovom položaju. Pored ruku i nogu, ovom vežbom zatežete i mišiće zadnjice, leđa i stomaka.

19/09/2017 15:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments