Tajna azijskih lepotica: Kako do savršene kože?

24/05/2016 11:18

Tajna azijskih lepotica: Kako do savršene kože?

Već je poznato da žene iz Azije imaju manje bora na licu od žena na Zapadu. A koji je razlog za to? Evo tajnog recepta azijskih lepotica!

Problem koji dolazi s godinama, a muči sve žene, jeste manjak elastičnosti u koži (lica), što dovodi do toga da se prave bore, koje u određenim delovima mogu biti veoma izražene.

Ako želite da “izbrišete” godine sa svog lica i učiniti kožu blistavom, mekom i što je najvažnije – sa što manje bora, potrebno je poslušati tajni kozmetički recept azijskih dama.

Naime, tonik od pirinča je ono što koži lica daje sve potrebne sastojke kako bi ostala blistava i meka i kako bi se usporilo starenje kože.

lice lepa zena

Pirinač je bogat vitaminom B kompleksa i antioskidansima koji blagotvorno deluju na kožu, usporavaju starenje i krv bolje snabdevaju kiseonikom, zbog čega se i koristi u kozmetici.

Ovaj tonik reguliše masnoću, smiruje upale na licu, kao što su različita crvenila i alergije, čime u potpunosti leči i hrani kožu lica.

Tonik od pirinča je zapravo voda koja ostane posle kuvanja pirinča, a potrebno je samo da se redovno umivate njom i prve promene na bolje biće vidiljive za samo nekoliko dana.

Posle umivanja ovim tonikom ostavite lice da se samo osuši, čime će u potpunosti upiti sve potrebne sastojke, a posle toga ga obrišite vatom natopljenom destilovanom vodom.

lepa azijska zena

Ovaj tonik, odnosno pirinčanu vodu možete koristiti i za pranje kose – a posmatrajući divnu i sjajnu kosu azijskih lepotica – očigledno je da ima veoma pozitivan uticaj i na zdravlje kose.

24/05/2016 11:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments