Napitak koji drži viruse podalje i topi kilograme

28/04/2020 09:02

Napitak koji drži viruse podalje i topi kilograme

Piće o kome ćemo pisati bi trebalo da postane jutarnji ritual, kao što je kafa. Blagotvorna dejstva ovog napitka su nebrojena. Evo zbog čega je preporučljivo da konzumirate ovo piće najmanje jednom dnevno.

Pod jedan, pijte vodu sa limunom zbog svog pročišćavajućeg efekta.

Ako se konzumira ujutru, limunada podstiče probavu i podstiče eliminaciju toksina.

Jača imuni sistem – Limunada je blagotvorna za limfni sistem, ali jača i imuni sistem kroz eliminaciju patogenih agenasa.

Leči od prehlade i gripe – Svima je poznato da limun obiluje vitaminom C, koji je prirodni antioksidans, koji jača imuni sistem i ima antivirusna i antibakterijska svojstva, a najbolji način da ostanemo zdravi u toku zimskog perioda je da pijemo limunadu.

Ovaj napitak smanjuje apetit i pomaže osobama sa smršaju – Vitamini i antioksidansi iz limuna regulišu količinu šećera u krvi i pomažu u održavanju konstantne težine, pa čak i da smršate. Redovno konzumiranje limuna podstiče sagorevanje masti.

Čaša limunade na prazan stomak podstiče probavu, uklanja osećaj gladi, pomaže vam da oslabite i balansira pH vrednost organizma.

Oni sa probavnim smetnjama bi bilo dobro da se konsultuju sa lekarom ako žele da redovno piju ovaj napitak.

Limunada sadrži vitamine B i C, obiluje antioksidansima, proteinima, fosforom, kalijumom, ugljenim hidratima, ali je i jako dobra u borbi sa bakterijama, prehladom i virusima, a takođe jača imuni sistem.

Da naglasimo da je ovaj članak informativnog karaktera i ne zamenjuje konsultaciju sa lekarom.

28/04/2020 09:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments