Blistav i savršen izgled kože lica – bez trunke šminke

26/07/2016 14:32

Blistav i savršen izgled kože lica – bez trunke šminke

Da li mislite da vaše lice ne može da izgleda odlično ukoliko ne stavite bar malo šminke ili korektora koji sakriva određene nedostatke? Grešite!

Postoji jednostavan način da učinite kožu lica blistavijom, zdravijom i lepšom – uvodeći ove navike u dnevnu rutinu:

Šolja tople vode sa limunom

Popijte svako jutro šolju tople vode sa sveže isceđenim limunom. Na ovaj način ubrzaćete metabolizam što će potpomoći bržu regeneraciju kože, koja će ubrzo postati sjajnija i lakše će se boriti sa upalnim procesima.

Piling

Napravite piling od kašike sode-bikarbone i nekoliko kapi vode. Redovno korišćenje pilingom dubinski će čistiti kožu koja će se brže obnavljati i biti glatkija.

Prirodni lek protiv akni

Zaštitna krema

Svakog dana pre nego što izađete iz kuće namažite lice kremom sa zaštitnim faktorom. Ovo je posebno važno tokom vrelih letnjih dana kada je sunce najjače i kada su sunčevi zraci najštetniji.

Najbolje je koristiti produkte na boljnoj bazi

Najbolji su preparati na prirodnoj bazi

Čišćenje lica tonikom

Blagi tonik na prirodnoj bazi efikasno će negovati ten i očistiti pore od različitih zagađenja – pa čak i od kamenca koji se skuplja na koži posle svakog umivanja.

Čupanje obrva

Uredne obrve daće celokupnom izgledu lica čistiji i svežiji izgled. Potrudite se da obrve ne budu ni pretanke ni predebele, već simetrične i u skladu sa ostatkom lica.

26/07/2016 14:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments