Smešne nelogičnosti u crtaćima

12/04/2018 12:35

Smešne nelogičnosti u crtaćima

Crtaći su tu da nas zabave, da budu zanimljivi, bude dečiju maštu i kreativnost. Ali, postoje i oni momenti i scene u crtanom filmu koje ne možemo da ne primetimo i da se iskreno ne nasmejemo. 

Tri praseta

U crtanom filmu “Tri praseta”, primetićete sliku koja krasi zid dnevne sobe. Na slici je kobasica ispod koje piše “tata”.

Tom i Džeri

Zašto mačak Tom nosi garderobu samo na plaži? Odgovor na ovo pitanje verovatno nikad nećemo saznati.

Kremenko

Svi su gledali crtać “Porodica Kremenko”, ali da li je neko obratio pažnju na jednu malu sitnicu? Kremenkovi proslavljaju Božić iako su iz vremena pre Hrista.

Pepeljuga

Čuveni princ iz Diznijeve bajke “Pepeljuga”, priznao je Pepeljugi da je ljubav njegovog života, a već sutradan je krenuo u potragu za njom uz pomoć cipelice. Ne seća se kako izgleda ljubav njegovog života?

Paja Patak

Kad smo kod Diznijeve logike, ne vidimo je ni kod Paje Patka, koji uvek nosi sako, ali u momentu kada ostane bez njega, rukama prekriva donji deo tela, postiđen..

Šilja i Pluton

Kada posmatrate scenu u kojoj poznati Šilja šeta svog vernog prijatelja Plutona na povocu, da li primećujete nešto neobično? Obojica pripadaju istoj vrsti – psima.

Štrumfovi

Zašto jadni Štrumfovi ne pobegnu od Gragamela? Drži ih u kavezu kroz čije rešetke vrlo lako mogu da prođu. Obratite pažnju.

Mini Maus

Mini Maus dobija histerični napad, nakon što na kuhinjskom podu ugleda miša?

Da li su ove nelogičnosti slučajne ili namerne, ostaje pitanje.

Foto: boredpanda.com

12/04/2018 12:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments