Posadi svoj hlad!

24/07/2020 15:00

Posadi svoj hlad!

Kako da dobijete besplatno svoju sadnicu Jasena i postanete deo šume pošumljavanja Srbije?

Ako ste imali želju da za života posadite neko drvo kao zaostavštinu ili simbol ili ako pak želite da uradite nešto ekološki svesno i eko humano te da budete i vi deo jednog zelenog pokreta i ušuškate jedan mali Jasen te mu svojom rukom pomognete da raširi grane…

Organizacija Let’s do it Serbia nakon pet godina uspešne realizacije svetskog dana čišćenja u Srbiji sada sprečana usled pandemije da održi bilo kakvo okupljanje ovaj događaj će obeležit deljenjem milion jesenjih sadnica jasena.

Svi znamo da je naša planeta ugrožena. Šuma je sve manje, bilo zbog prevelike seče ili zbog šumskih požara. Posledice su vidljive na svakom koraku. Znajući ne možemo da sprečimo katastrofe koje se dešavaju širom sveta, odlučili smo da uradimo ono što možemo: da zajedno sa istomišljenicima zasadimo milion stabala. Za sada.“  saopštili su organizatori.

Na internet stranici „Posadi svoj hlad“ možete da se prijavite i dobijete svoju sadnicu koju će vam kurirska služba dostaviti bez naknade u novembru. Uputstvo za sađenje dobijate u prilogu, prateći ga postajete deo zelene revolucije.

Let’s go Serbia ovu akciju sprovodi u saradnji sa Zelenim centrom, a oni pozivaju i dobronamernike, firme i fizička lica, donatore da svojim odazivom pomognu ovu plemenitu zamisao.

Postanimo deo pokreta koji pravi bolji vazduh i velike zelene hladove kao zaostavštinu budućnosti neke lepše i zelenije planete u kojoj se bolje diše. Pomozimo Zemlji da izleči pluća kao simboliku ove pandemije koja napada isti organ kod ljudi. Hajde da ne damo našoj planeti da završi na respiratoru.

izvor: reciklerisrbije.com

24/07/2020 15:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments