Novi izgled Barbike

04/06/2015 13:38

Novi izgled Barbike

Izgled Barbi lutke menja se u skladu sa vremenom. Kompanija Matel se odlučila na još jednu promenu, koja podrazumeva razliku u anatomiji Barbike.

Kako bi bila što realnija, Barbika će od sada moći da nosi i ravnu obuću. Njena stopala će sada moći da se savijaju, pa će moći da obuva i ravnu ali i obuću na štiklu, kao što je do sada bio slučaj.

Njena stopala, koja su anatomski bila oblikovana samo za štikle, sada dobijaju novi izgled. Ova promena može biti samo prva u nizu, jer se radi na tome da Barbika bude što sličnija današnjim mladim devojkama po izgledu.

Odavno je ustanovljeno da je građa Barbi lutke nerealna, a da je ona živo biće ne bi mogla da stoji, jer su joj stopala isuviše mala da bi održavala ostatak tela, pogotovo gornji deo. Osim toga – struk joj je preuzan, a glava prevelika.

Iako je njen izgled u prirodi nemoguć, Barbi je sinonim i oličenje ženstvenosti.

Kako bi se izbegla poređenja žena sa Barbikom, na njenom izgledu se sve intenzivnije radi, sa ciljem da izgleda što prirodnije. Nova “Barbi Fešonistas” biće dostupna sa sedam različitih boja kože, 18 boja očiju, 22 frizure i 23 boje kose.

04/06/2015 13:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments