Izgled palca otkriva kakvi ste u vezi!

01/09/2017 11:40

Izgled palca otkriva kakvi ste u vezi!

Biolozi se i dalje prepiru oko toga da li je karakter povezan sa odreženim karakteristikama ljudskog tela. Jedno zanimljivo istraživanje pokušalo je da objasni povezanost palca na ruci sa emotivnom razvijenošću osobe.

Prva polovina je duža od druge

Vi ste verni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubljeni pomalo postajete opsednuti tom osobom. Zanemarujete često svoj privatni život i u potpunost se posvećujete partneru. Vi jednostavno poludite za svojim partnerom, a svako neodgovaranje na SMS poruke u vama budi strah i nervozu. Smirite strasti, jer ovim načinom možete samo oterati partnera.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći da ste dobri u planiranju ostvarenja svih ciljeva. Bez obzira šta se dešava, vi uvek uspevate da ostanete hladne glave. Jednaki ste u ljubavnoj vezi. Vi zbog emocija ne gubite glavu i ne zanemarujete svoj život.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pozdana osoba, imate jaku moć zapažanja. Pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete uvek dobro osmotriti situaciju. To se odražava i na vaš ljubavni život, kada se zaljubite znate da obuzdate svoja osećanja.

01/09/2017 11:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments