Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy: 2 programa po ceni 1

24/11/2023 16:13

Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy: 2 programa po ceni 1

Ukoliko ste razmišljali da steknete neka nova znanja koja će vam značajno promeniti život i karijeru, verovatno ste se pitali šta bi bilo bolje da naučite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredelite za PR ili marketing? Šta bi bilo unosnije: da se specijalizujete za SEO ili PPC oglašavanje?

E, pa sada imate zaista retku priliku da naučite oba, i to po ceni jednog.

Prilika koju ne smete propustiti

Kako bi izašle u susret svim ljudima koji žele da promene svoju karijeru i život i opremile ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom događaja Black Friday (Crni petak), koji je širom sveta poznat po velikim sniženjima i rasprodajama.

Svi zainteresovani koji se od 24. do 26. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dve ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete dva programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do nedelje, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspešan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja i tako značajno uvećali svoje šanse za uspeh, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što im je potrebno.

Neretko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne veštine iz oblasti veb-dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT veština, često potrebne i veštine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave onlajn-oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Software Testing and QA + AI & Python Development;
● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;
● Android Mobile Development + iOS Development Program;
● Preduzetništvo + Menadžment projekata;
● Microsoft Administration + Linux Administration;
● Web Design + Print & Graphic Design;
● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;
● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje.

Na ovim ustanovama možete se opredeliti za nastavu u učionicama ili za onlajn-školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Veštine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet veština nemaju problema sa zaradom. Tako prosečna plata IT-jevca u Srbiji iznosi više oko 206.000 dinara, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične veštine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primene usvojenih veština, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz neprestanu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah.

Prijavite se i steknite školovanje po svetskim standardima

Zahvaljujući najsavremenijim programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, obe ove ustanove ovlašćene su od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Adobe System, CompTIA, Oracle Java, Cisco, Autodesk, Unity, ISTQB, Python Institute, IT Specialist Linux Professional Institute, CIW, International Qualifications Network, Chartered Management Institute, The Institute of Commercial Management i druge.

Prijavite se za školovanje na ITAcademy ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili na BusinessAcademy ako ste zainteresovani da započnete razvoj svojih poslovnih veština.

Da podsetimo, akcija Black Friday traje od 24. do 26. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa po ceni jednog. Požurite!

24/11/2023 16:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments