Prijavite se besplatno za onlajn Zimsku školu programiranja za osnovce – coDEsign JUNIOR2021

11/01/2021 14:42

Prijavite se besplatno za onlajn Zimsku školu programiranja za osnovce – coDEsign JUNIOR2021

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS od 12. do 15. januara organizuje Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije – coDEsign JUNIOR2021 – koja će ove godine biti održana onlajn, a namenjena je učenicima osnovnih škola.

Napišite prvi programerski kod, kreirajte animaciju, napravite sajt

Predavanja i radionice u okviru coDEsign JUNIOR2021 su besplatne, a sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko sajta www.it-skola.com/codesign-junior/ i svakoga dana tokom trajanja Zimske škole programiranja dobijaćete mejl za praćenje predavanja i radionica putem Live streama.

Prve korake u oblasti IT-ja osnovci će napraviti na posebno kreiranim radionicama za njihov uzrast. Učenici će imati priliku da uđu u svet programiranja i da naprave svoj prvi sajt i animaciju.

Učite od najboljih predavača

Više od 15 predavača koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima. Svoja znanja sticali su na osnovnim, master i doktorskim studijama u zemlji i inostranstvu, a iskustvo su stekli kao predavači u osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Naučiće vas da obrađujete fotografije i kreirate sajt. Ispričaće vam priču o svojim počecima i pomoći vam da i vi u budućnosti postanete uspešan IT stručnjak.

Prijavite se i pratite radionice onlajn potpuno besplatno

CoDEsign JUNIOR2021 predstavlja odličnu priliku da zimski raspust provedete na interesantan i drugačiji način i saznate sve što vas zanima o programiranju, dizajnu, vebu, hakerskim trikovima, obradi fotografije i drugim oblastima iz IT-ja. Ovo je jedinstvena prilika da napravite svoje prve korake u svetu IT-ja.

Svi zainteresovani osnovci moći će da prate onlajn predavanja Zimske škole programiranja, elektronike i multimedije potpuno besplatno. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko coDEsign sajta. 

11/01/2021 14:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments