Preuzmite BESPLATNO Kompletan priručnik za učenje od kuće za osnovce i srednjoškolce

22/04/2020 12:01

Preuzmite BESPLATNO Kompletan priručnik za učenje od kuće za osnovce i srednjoškolce

Sveobuhvatan priručnik sa proverenim savetima, praktičnim vežbama i primerima za efikasno i kvalitetno učenje od kuće sada je dostupan POTPUNO BESPLATNO osnovcima i srednjoškolcima u Srbiji. 

Usled zatvaranja škola zbog koronavirusa, učenici u Srbiji našli su se u sasvim novoj situaciji. Nastava se odvija isključivo na daljinu, a komunikacija sa učiteljima i nastavnicima je smanjena. Stoga se mnogi učenici susreću sa problemom motivacije i održavanja radnih navika, bez kojih nema kvalitetnog učenja.

Međutim, svi osnovci i srednjoškolci treba da znaju: Niste sami.

Stručni tim na čelu sa nastavnicima, pedagozima i psiholozima Savremene osnovne škole i gimnazije pripremio je Kompletan priručnik za učenje od kuće, koji možete preuzeti POTPUNO BESPLATNO ovde

U ovim obrazovnim institucijama već godinama se kao dopuna redovnoj nastavi sa velikim uspehom primenjuje jedinstven sistem za učenje na daljinu (Distance Learning platforma), zbog čega ni nastavnicima ni učenicima nije teško da se prilagode novonastaloj situaciji. 

A sada su rešili da svoje znanje i iskustvo nesebično podele sa svim osnovcima i srednjoškolcima u Srbiji kako bi im pomogli da i u ovom periodu postižu što bolje rezultate. Preuzmite priručnik za maksimalne rezultate.

U ovom sveobuhvatnom priručniku naći ćete proverene savete i efikasne vežbice koje će vam poboljšati produktivnost i efikasnost, razviti disciplinu i ojačati pamćenje.

Priručnik je u PDF-u i POTPUNO je BESPLATAN, a u njemu ćete saznati:

  • kako da kreirate radno okruženje i razvijete navike za povećanu produktivnost,
  • kako da završavate domaći i sve ostale obaveze na vreme,
  • kako onlajn-učenje poboljšava napredak učenika,
  • kako roditelj može pomoći svom detetu prilikom učenja od kuće,
  • jednostavne vežbe koje će pomoći da ne zaboravite ono što ste naučili,
  • kako da uspostavite dnevni raspored za vreme izolacije koji će osigurati da ne ispadnete iz ritma. 

Zahvaljujući ovom jedinstvenom priručniku, osnovci i srednjoškolci će ovaj stresan period prevazići bez muke i uz maksimalne rezultate kada je reč o njihovom školovanju.

PREUZMITE PRIRUČNIK POTPUNO BESPLATNO OVDE.

Savremena osnovna škola i gimnazija za sveobuhvatan razvoj vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija čine deo jedinstvenog sistema obrazovanja za decu od 6 do 19 godina u Srbiji i regionu. Nastavni program, akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, ali i prestižnog Univerziteta u Kembridžu, donosi najkvalitetniji spoj nacionalnog i svetskog obrazovanja i u potpunosti odgovara izazovima i potrebama koje nameće 21. vek. Mladim ljudima različitih uzrasta školovanje u ovim institucijama protiče sa osmehom, a oni izrastaju u odgovorne, obrazovane i samouverene osobe. 

I u ovim danima učenici Savremene osnovne škole i gimnazije nemaju problema sa pohađanjem nastave. Zahvaljujući jedinstvenoj platformi za učenje na daljinu koja se u ovim institucijama koristi godinama kao dopuna redovnoj nastavi, učenici prate časove koje im njihovi učitelji i nastavnici snimaju svakodnevno. Putem ove platforme osnovci i gimnazijalci takođe rešavaju svoje domaće zadatke i u stalnom su kontaktu sa svojim učiteljima i nastavnicima, čija im podrška u ovim izazovnim vremenima veoma znači.

U Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji bezbednost je na prvom mestu, a zahvaljujući naprednom sistemu za učenje na daljinu i posvećenim učiteljima i nastavnicima, njihovi učenici i u ovom periodu dobijaju najkvalitetnije obrazovanje. 

Iz ovih ustanova poručuju da je upis nove generacije i dalje u toku bez obzira na situaciju, čak i da u prethodnim danima dobijaju od roditelja još intenzivniji broj upita za upis. Ovako veliko interesovanje u ovom trenutku nedvosmisleno potvrđuje da je ova teška situacija sve podsetila na prave vrednosti i vratila pažnju na istinske prioritete u životu: zdravlje, porodicu i obrazovanje.

22/04/2020 12:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments