Najbolji poklon za budućnost vašeg deteta: Internacionalno Cambridge obrazovanje

25/12/2020 15:17

Najbolji poklon za budućnost vašeg deteta: Internacionalno Cambridge obrazovanje

Nova godina je vreme za donošenje važnih odluka koje život menjaju nabolje. Baš zbog toga je sada idealan trenutak da svom detetu poklonite najvredniji novogodišnji poklon: Internacionalno Cambridge obrazovanje na engleskom jeziku po najpovoljnijim uslovima. International School će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanja popust na školarine do čak 40%.

International School je najmodernija Cambridge srednja škola u zemlji i regionu u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku. Tokom četvorogodišnjeg školovanja vaše dete izrasta u budućeg akademskog građanina i inovatora, dobijajući sveobuhvatno obrazovanje i znanje za 21. vek.

Prijava »

Za Novu godinu poklanjamo vam niže cene školarina i do 40%

Vrednost novogodišnjeg poklona ne ogleda se u materijalnom i opipljivom, već u onom što trajno ostaje uz vaše dete. Umesto nove konzole za igranje ili skupocenog telefona, ove godine imate sjajnu priliku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge školovanje na engleskom jeziku po posebnim uslovima upisa i na taj način kvalitetno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Baš sada je pravo vreme da donesete najbolju novogodišnju odluku! Obezbedite svom detetu srećnu i uspešnu 2021. i svaku narednu godinu. Upis po povlašćenim cenama školarine traje do 3. januara. Prijavite se na OVOM LINKU

Stvarno drugačije školovanje za internacionalnu budućnost vašeg deteta

Internacionalna Cambridge srednja škola istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Škola ima razvijen jedinstven obrazovni model, prilagođen modernim potrebama deteta. 

U nastavi se koriste inovativne metode i najmodernija tennologija u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Inovativna nastavna praksa izgleda stvarno drugačije, a ovo su samo neki od razloga zašto je International School pravi izbor za vaše dete:

  • interdisciplinarni pristup učenju; 
  • širok spektar tehnoloških resursa;
  • obrazovne aplikacije;
  • nastavnici kao posvećeni mentori i pedagozi;
  • bogate vannastavne aktivnosti;
  • predstavljanje svetskih i domaćih univerziteta;
  • prestižne međunarodne diplome;
  • nastava isključivo na engleskom jeziku.

Škola u kojoj su svi posvećeni uspehu i razvoju učenika

Učenicima International Schoola je na raspolaganju bogat spektar vannastavnih aktivnosti. Sekcije i radionice u potpunosti su okrenuti ka unapređenju i razvoju ličnih i akademskih kompetencija učenika. Gostujući predavači, predstavljanje prestižnih domaćih i svetskih univerziteta i kurikulum koji ispunjava najviše obrazovne standarde čine International School sjajnom polaznom tačkom za studiranje u zemlji i inostranstvu. 

Na osnovu jedinstvenog nastavnog plana i programa vaše dete će tokom školovanja steći međunarodno priznate Cambridge diplome. Upisom u International School vaše dete će steći znanja i veštine za 21. vek, postati svestran akademski građanin i spremno dočekati nove izazove.

Bila sam među 3% najboljih učenika na svetu

Završna sam godina u International Schoolu i za ove četiri godine postigla sam najbolje rezultate na Kembridž ispitima. Bila sam u 3% najboljih učenika na svetu i za taj uspeh dobila priznanje „Cambridge Distinction”. Uz pomoć International Schoola i nastavnika uspela sam da se upišem na nekoliko najboljih svetskih univerziteta.

Staša Milenković

Ključ sjajnih uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da su svi u školi posvećeni njihovom maksimalnom razvoju i napretku. Sada je pravo vreme da i vaše dete postane deo elite koja se izdvaja znanjem. Poklonite mu nezaboravan novogodišnji dar – internacionalno Cambridge obrazovanje i sa osmehom dočekajte novu godinu.

Prijavite se što pre jer ovaj praznični popust važi samo do 3. januara.

25/12/2020 15:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments