InternetAcademy nudi snižene cene školovanja do 800 € za Dan interneta

27/10/2023 10:00

InternetAcademy nudi snižene cene školovanja do 800 € za Dan interneta

Povodom „rođendana” jedne od najznačajnijih inovacija u istoriji, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cenama školovanja i do 800 evra.

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30 u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji, prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Nije bilo reči o nekom inspirativnom ispisu. I tadašnji programeri su bili pragmatični. Pokušali su da otkucaju reč „login”, ali je sistem pao nakon „o”. Upravo to „lo” označilo je rođenje interneta kakvim ga danas poznajemo, te se stoga svake godine, počevši od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta. Datum se obeležava i u Srbiji.

Gde drugo nego na InternetAcademy?

Povodom „rođendana” jedne od najznačajnijih inovacija u istoriji, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike cenama školovanja sniženim i do 800 evra, kako biste i sami mogli da postanete jedan od visokoplaćenih stručnjaka u virtuelnom okruženju, kao što su menadžeri elektronskih prodavnica, SEO i PPC stručnjaci i Community Manageri. Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korišćenja interneta?

Upišite se na InternetAcademy i zaplovite u vode profitabilnog digitalnog biznisa i marketinga.

Ne toliko baksuzan broj 13

Čovek bi trebalo da uči i da se usavršava tokom čitavog života, najpre kroz formalno i neformalno obrazovanje, a potom i kroz posao. Najracionalnija odluka o karijernom usmerenju jeste ona skrojena prema njegovim sopstvenim interesovanjima i aspiracijama, a u skladu sa potrebama tržišta rada.

InternetAcademy nudi širok opseg isplativih zanimanja za koja možete da se školujete, pa je verovatnoća da ćete pronaći neki smer za sebe velika. Polaznici ove ustanove uspešno pronalaze posao odmah po završetku jednogodišnjeg programa. O njihovim digitalnim kompetencijama poslodavcima svedoče svetski priznati sertifikati prestižnih institucija kao što su Cambridge, IQN, CIM, ICM, ECDL, Meta Blueprint i Google.

Zahvaljujući inovativnom obrazovnom pristupu utemeljenom na više od 20 godina iskustva, za samo 12 meseci polaznici InternetAcademy stiču znanja i veštine za koja bi inače bilo neophodno tri ili četiri godine, kao i ekvivalentna perspektivna zvanja: E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales and E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Media Planner & Account Manager, E-Business & Internet Marketing Manager i Web Project Manager & Data Analyst.  

Mesečna rata za InternetAcademy školarinu u toku promotivne akcije iznosi 150, odnosno 154 evra. Prema nekim studijama, zaposleni u digitalu taj novac prosečno zarade za jedan dan posla. Dakle, povraćaj investicije u obrazovanje bi se desio u rekordno kratkom roku. Već trinaestog dana u digitalnom biznisu i marketingu polaznici isplate uložena sredstva.

I eto slučaja u kome tipično baksuzan broj donosi sreću!

Na internetu ili na Akademiji: Onlajn ili tradicionalna nastava

I dok su se mnoge institucije u školovanju putem interneta oprobale tek tokom pandemije i prave prve pomalo nesigurne korake na tom polju, InternetAcademy poseduje višedecenijsko iskustvo u korišćenju Distance Learning platforme. Ona čini osnovu sistema za učenje na daljinu, građenog na osnovu najboljih praksi iz sveta, a potpuno je domaći proizvod. Pomoću nje polaznici stiču znanja i veštine onlajn, nimalo ne gubeći na kvalitetu svog obrazovanja u poređenju sa kolegama koje su se odlučile za tradicionalnu nastavu. Tokom njene izrade implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kojoj sredini koju krajnji korisnik izabere.

Sve one koji se ipak odluče za jednogodišnje usavršavanje uživo očekuju moderno opremljene i prijatne učionice u Beogradu.

Od 1969. godine do danas jedna od najznačajnijih inovacija u istoriji prešla je dug put. Za razliku od ljudi koji s godinama postaju sporiji, internet se ubrzavao i unapređivao.

Dani kada je dial-up pucao pred sam kraj tročasovnog skidanja omiljene pesme u mp3 formatu daleko su iza nas. Sva sreća! Lišeni smo stresa pred dolazak mesečnog računa za telefon i privremenog bega od kuće kada roditelji vide iznos. Sada imamo priliku da vreme provedeno na internetu višestruko unovčimo umesto da ga skupo plaćamo.

Na šta biste potrošili 800 evra?

Sticanje perspektivnog zvanja u oblasti digitalnog biznisa i marketinga na InternetAcademy trenutno košta i do 800 evra manje. Međutim, snižena cena InternetAcademy školarine je ponuda ograničenog trajanja. Ukoliko se prijavite za neki od jednogodišnjih programa do 31. oktobra, taj novac zadržaćete u kućnom budžetu. Na vama je da odlučite na šta ćete ga potrošiti.

Sladokusci, opskrbite se godišnjim zalihama čokolade! Ljubitelji serija i filmova, to su meseci i meseci pretplate na streaming sajtovima. Ako se u vama krije preduzetnički duh, taj novac vam je otprilike dovoljan da kupite laptop i da unovčite znanja i veštine koje ste stekli na InternetAcademy. Poslednje rešenje je svakako najisplativije i najracionalnije. Ipak, možda već posedujete dobar računar ili imate preveliku ljubav prema slatkišima ili pak chillu. Nismo tu da odlučujemo umesto vas, već samo da vas posavetujemo.

Kao stručnjaka digitalnog biznisa i marketinga očekuje vas velika plata. Dakle, nabavite prostraniji novčanik i prijavite se odmah!

I da… Još jedna stvar. Iako je pred nama zima, ne zaboravite da je budućnost pred vama blistava. Pripremite naočare za sunce! Možda završite na Baliju.

27/10/2023 10:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments