Poklonite svom detetu NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON: Savremeno obrazovanje za uspešnu budućnost

26/12/2022 11:06

Poklonite svom detetu NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON: Savremeno obrazovanje za uspešnu budućnost

Novogodišnji praznici vreme su zasluženog odmora, darivanja i porodičnih radosti, ali i period kada rezimiramo godinu za nama i donosimo važne odluke za svoju i budućnost svoje porodice. Ove godine imate priliku da istovremeno donesete najbolju novogodišnju odluku i poklonite svom detetu najvredniji novogodišnji poklon: savremeno Kembridž obrazovanje po najpovoljnijim uslovima.

U tome će vam pomoći Savremena osnovna škola i gimnazija, jer vam za Novu godinu poklanjaju popuste na školarine do čak 35% i Miko 3 robota za svakog prvaka osnovca.

Neki roditelji će svojoj deci za Novu godinu pokloniti mnoštvo materijalnih darova. Umesto gomile igračaka, koje će vaše dete vrlo brzo prerasti ili će prestati da mu budu interesantne, skupocenog telefona, slatkiša ili nekog drugog materijalnog poklona, vi imate jedinstvenu priliku da svom detetu obezbedite kvalitetno školovanje po povlašćenim cenama i samim tim investirate u njegovu uspešnu budućnost. Budite omiljeni Deda Mraz ove godine.

Sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2023. i svaku narednu godinu. Upis po povlašćenim cenama traje do 4. januara, a možete se prijaviti putem ovog linka.

Najsavremenije obrazovanje uz koje uspesi dolaze mnogo lakše

Savremena osnovna škola i Savremena gimnazija predstavljaju najmoderniji sistem za osnovno i srednje obrazovanje u ovom delu Evrope.

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata, dok se Savremena gimnazija nalazi u samom centru grada, na trećem i četvrtom spratu Beograđanke.

Nastava se odvija na Nacionalnom i Kombinovanom − Kembridž programu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem New Nordic School. U modernom okruženju u kom uče savremeni učenici i uspesi dolaze mnogo lakše, pa im se mnogo jednostavnije otvara i put za nastavak školovanja na najboljim domaćim i svetskim obrazovnim ustanovama.

Interaktivni i zanimljivi časovi, posvećeni nastavnici, primena najsavremenijih edukativnih tehnologija, personalizovani nastavni program i dvojezično obrazovanje čine Savremenu pravim mestom, na kome će vaše dete dobiti sve što mu je neophodno za pravilno odrastanje i uspešnu akademsku budućnost.

Savremena osnovna škola − škola u koju se ide s osmehom za razvoj punog potencijala vašeg deteta

Savremena osnovna škola je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Zahvaljujući multidisciplinarnim, interaktivnim i kreativnim časovima, prilagođenim potrebama i afinitetima deteta i podržanim najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata.

Svakog savremenog prvaka čeka i poseban poklon – Miko 3 pametni robot! Miko 3 je emocionalno inteligentan robot koji ima sposobnost da prepozna dečja osećanja, da prepozna svog vlasnika i svakog dana sve više uči o njemu. Zahvaljujući brojnim edukativnim sadržajima i igrama, ovaj robot pruža optimalnu podršku intelektualnom, emocionalnom i socijalnom razvoju deteta i tako postaje njegov verni drug za učenje i zabavu u školi i kod kuće.

Personalizovanu nastavu na srpskom i/ili engleskom drže posvećeni učitelji i nastavnici, a posebno je obogaćena raznovrsnim programom nakon nastave i vannastavnim aktivnostima, kao što su izleti, časovi i sportske aktivnosti u prirodi, zanimljive radionice i sekcije, posete muzejima i sajmovima, odlasci na predstave i koncerte i sl.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom future-ready school.

Savremena gimnazija – podsticajno okruženje u kom uče i odrastaju lideri budućnosti

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije (Intelligent Classroom) vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će usvajati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine za prenošenje znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Jedan poklon za sreću cele porodice

Zaboravite na poklone koji donose kratkotrajnu radost vama i vašem detetu i uložite u budućnost, sigurnost i uspeh cele porodice. Kvalitetno obrazovanje je poklon za ceo život, a sve uloženo će se vama i vašem detetu višestruko vratiti.

Novogodišnji SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti. Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje, otvorite mu sva vrata i osigurajte miran, srećan i uspešan život. Požurite i prijavite se odmah, broj učenika koji mogu da se upišu po specijalnim uslovima je strogo ograničen.

Obrazovanje vašeg deteta u najmodernijim školama u ovom delu Evrope po povlašćenim cenama je samo na klik od vas. Zgrabite ga!

26/12/2022 11:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments