Ovo morate da obezbedite svom detetu ako želite da ima bolju ocenu iz matematike!

29/08/2018 10:16

Ovo morate da obezbedite svom detetu ako želite da ima bolju ocenu iz matematike!

Svaki roditelj za svoju decu želi samo najbolje, pa se svim snagama trudi da ih što više podstakne i pomogne im kako bi došla do boljih ocena tokom školovanja. Brojna istraživanja su pokazala da školski uspeh počinje upravo kod kuće.

Dom i porodica su značajni faktori za postignuća koja deca ostvaruju, zato je početak školske godine pravi trenutak da pomognete svom školarcu da spremno dočeka sve izazove koji ga vrlo brzo očekuju. Nedavno objavljena studija pokazala je da je uticaj roditelja na uspeh deteta čak pet puta veći od bilo kog drugog faktora koji podstiče njegovu produktivnost.

Evo šta je potrebno da uradite kako biste obezbedili svom detetu dobru ocenu iz matematike!

Pozitivan stav garant uspeha

Fil Bidl, autor knjige „Možeš to bolje”, smatra da je čak 80% dostignuća deteta zasnovano na roditeljskom modelu ponašanja.

Ukoliko ga ne usmerite i ne pokažete pozitivan stav, dete može biti nemotivisano i pre nego što otvori zbirku zadataka iz matematike. Ako mu kažete da ste i vi bili loši iz ovog predmeta, pomisliće: „Zašto bih se ja trudio kada ni moji roditelji nisu imali dobre ocene iz matematike?”. Ovakvi saveti su potpuno pogrešni i mogu samo izazvati kontraefekat.

Morate bodriti svoje dete i biti mu najveća podrška, makar to nekada značilo da ćete prećutati određene stvari kao što je vaša loša ocena iz matematike u osnovnoj ili srednjoj školi. Pošto je uspeh iz matematike više zasnovan na trudu i radu nego na sposobnostima, pozitivno razmišljanje o dobrom uspehu predstavlja već polovinu dobijene bitke za bolju ocenu.

Uz pravu matematičku podršku sve je lakše!

Učenje matematike sa nekim povećava razumevanje ovog predmeta, pokazala su brojna istraživanja. Nekada ste imali više vremena, pa ste često sate provodili sa svojim detetom objašnjavajući mu jednačine i polinome. Ipak, kako vreme prolazi, stvari se menjaju, pa zbog previše obaveza ne stižete čak ni da završite osnovne stvari po kući, jer vas je umor već sustigao.

Umesto da premoreni objašnjavate detetu matematiku, dopustite da umesto vas to uradi neko drugi – profesionalac. Uz OKmatematiku, na kojoj se predmet koji zadaje najviše glavobolje osnovcima i srednjoškolcima uči online, vaše dete će već nakon nekoliko časova moći da se pohvali dobrom ocenom u dnevniku.

Odaberite način učenja koji najviše odgovara vašem detetu

Da li znate da do 31. avgusta možete svom detetu obezbediti dobru ocenu iz matematike za samo 1.000 dinara mesečno, i to ni manje ni više nego učenjem od kuće?

OKmatematika je za sve đake koji se odluče da uče matematiku online do kraja srednje škole obezbedila povlašćenu cenu od samo 1.000 dinara mesečno. Po ceni jednog privatnog časa i manjoj, vaše dete će moći da uči matematiku celog meseca!

Nećete više morati da brinete da li će vaše dete naučiti matematiku na vreme, jer će na ovaj način jedva čekati da pomoću online platforme zakorači u online svet matematike i već na prvom kontrolnom dobije dobru ocenu!

Iskoristite priliku i prijavite se na vreme, jer je broj mesta ograničen!

OKmatematika je online platforma za učenje matematike, koja olakšava dolazak do dobre ocene na pismenim i kontrolnim zadacima. Kako?

Ako odlučite da do 31. avgusta za svoje dete uzmete online kurseve do kraja srednje škole, dobićete kompletnu uslugu OKmatematike po ceni od samo 1.000 dinara mesečno. Samo jedan privatni čas, koji gotovo sigurno ne bi bio dovoljan da vaš školarac savlada gradivo koje ga očekuje na pismenom, košta isto, ako ne i više.

Odmerite ove ponude, pa procenite sami – 1 privatni čas matematike u trajanju od sat vremena, na koji ćete jedva naterati dete da ode, ili ceo mesec online matematike koji prati gradivo koje vaše dete uči u školi, u terminima koje sami birate.

Broj mesta po povlašćenim cenama je ograničen, zato iskoristite priliku da vaše dete bude bez brige na kontrolnim i pismenim zadacima. Prijavite se odmah i pomozite svom detetu da spremno dočeka početak školske godine i zablista na svim kontrolnim i pismenim zadacima iz matematike.

29/08/2018 10:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments