Moderna i zabavna matematika? Da, moguće je!

04/10/2017 10:48

Moderna i zabavna matematika? Da, moguće je!

Iako mnogi zaziru od ovog predmeta, matematika zapravo može da bude i veoma zabavna.

Većina đaka osnovnih i srednjih škola zazire od matematike. Iako ovaj predmet uopšte ne mora da bude težak, strah i nedovoljno vežbanja, glavni su razlozi zašto je matematika oduvek đacima na najnižem mestu omiljenih predmeta.

Ukoliko ste se i vi i vaše dete umorili od objašnjavanja zadataka, prepiranja i nagovaranja da matematika mora da se vežba, razmislite o tome da iskoristite ljubav vašeg deteta prema onlajn svetu i da na kreativan, moderan i zabavan način, savlada matematiku!

Ljubav na prvi klik

OKmatematika je onlajn platforma za učenje matematike. Olakšan i zanimljiv pristup ovom predmetu omogući će svakom školarcu da brže dođe do dobrih ocena.

Uz onlajn video-lekcije, OKmatematika nudi objašnjenje postupaka za sve zadatke, kao i praktične i zanimljive primere. Uz to, na ovoj platformi deca mogu da prisustvuju časovima uživo, da se konsultuju sa profesorima i dobijaju najbolju pripremu za pismene zadatke.

OKmatematika omogućava školarcima neograničen pristup celom sadržaju, video-radovima, testovima, pomoćnim materijalima, skriptama, i to uvek i sa svakog uređaja!

Pažnja, pažnja: Iskoristite sjajne popuste!

U ponudi su tri opcije- super, ultra i plus paketi, koji omogućavaju brzo i jednostavno rešavanje svih matematičkih zavrzlama.

Bilo koji paket može biti vaš i to po 50% nižoj ceni!

iskoristite priliku i omogućite vašem detetu kvalitetno učenje matematike.

Prijavite se OVDE!

04/10/2017 10:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments