Nagrada za najbolje osmake: Do 100% popusta za upis u International School

19/06/2023 13:46

Nagrada za najbolje osmake: Do 100% popusta za upis u International School

International School, prestižna Cambridge i IB osnovna i srednja škola iz Beograda, poziva sve talentovane, ambiciozne i vredne osmake da i ove godine konkurišu za neki od četiri podstreka za najbolje učenike.

Ako je vaše dete pokazalo da mu sjajno idu brojevi, jezik ili neki sport, sada je prava prilika da mu obezbedite najkvalitetnije obrazovanje u internacionalnoj školi, uz popust od 10 do 100 posto. Saznajte sve o pogodnostima za najbolje osmake u International Schoolu.

Podstrek za ambiciozne sportiste, umetničke duše i radoznale sveznalice

U okviru podstreka za najbolje učenike International School nagrađuje učenike u četiri različite kategorije:

Program „GENIUS MUNDI” – namenjen je talentovanim učenicima koji su postizali dobre rezultate na regionalnim, republičkim i/ili svetskim takmičenjima. Ovaj podstrek je prava nagrada za učenike koji su znanjem i zalaganjem došli do najviših nivoa domaćih i svetskih takmičenja.

Program „ZDRAVKO” – ovaj podstrek je posebno osmišljen za učenike koji su ostvarili dobre rezultate u individualnom ili timskom sportu, bez obzira na to da li je reč o tenisu, golfu, fudbalu, plivanju, hokeju, atletici, košarci ili nekom drugom sportu.

Program „UM-etnost” – namenjen je svima koji se osećaju kao umetničke duše i uživaju u pisanju, slikanju, glumi, sviranju ili komponovanju.

Program „VUKOVAC” – namenjen je svim odlikašima koji su osmi razred završili sa peticama iz svih predmeta.

Svi koji žele da se prijave za bilo koji od ova četiri programa podsticaja mogu to da urade najkasnije do 30. juna.

Ko sve može da se prijavi za podstrek za najbolje

„International School se od ostalih osnovnih i srednjih škola izdvaja pre svega po inovativnom pristupu u radu sa učenicima i kreativnoj nastavi na engleskom jeziku po Cambridge i IB programu. Težimo da pripremimo učenike za svet budućnosti. Da bismo bili stvarno drugačiji, prišli smo svakom učeniku kao pojedincu, uvažavajući različitosti i diverzitet talenata, kompetencija i postignuća, zbog čega se svake godine trudimo da obezbedimo najkvalitetnije internacionalno školovanje svim učenicima koji su to svojim predanim radom i zaslužili”, objašnjava Tatjana Vilček, direktorka škole, i poziva sve učenike da se prijave za program u kom se pronalaze i koji će nastaviti da neguje njihov talenat.

Svi oni koji ispunjavaju uslove konkursa mogu da se prijave za podstrek za najbolje International Schoola, koji omogućava školovanje po povlašćenim uslovima. Izabrani učenici će imati priliku da se školuju u prestižnoj Cambridge i IB školi u Srbiji i tako steknu praktična znanja i veštine i međunarodno priznate diplome koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

International School – stvarno drugačija škola za uspešnu budućnost

Učenici International Schoola imaju interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove u moderno opremljenim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta.

Učenici International Schoola koriste najnovije tehnologije poput iPada, interaktivnih tabli i stolova, Amazon Echo uređaja, Samsung Gear VR naočara, 3D štampača, skenera i olovaka, a znanje obogaćuju pomoću brojnih obrazovnih aplikacija. Oni domaće zadatke šalju preko DL platforme, časove mogu da prate i onlajn, a roditelji sve informacije dobijaju preko specijalizovanog Portala za roditelje.

Pored akreditacije Ministarstva prosvete, International School radi i po akreditovanom planu i programu Univerziteta u Kembridžu i organizacije International Baccalaureate, što ga svrstava među najbolje internacionalno orijentisane srednje škole sa Cambridge i IB programima u regionu.

Ukoliko je i vaše dete uspešan, nagrađivan i talentovan mali maturant, ovo je odlična prilika da za svoj dosadašnji trud i rad dobije prigodnu nagradu. Prijavite se najkasnije do 30. juna i obezbedite svom detetu svetlu akademsku i profesionalnu budućnost.

19/06/2023 13:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments