Najsavremenija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u regionu vam za Novu godinu poklanja velike popuste za upis

22/12/2023 13:43

Najsavremenija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u regionu vam za Novu godinu poklanja velike popuste za upis

Nova godina je vreme za darivanje naših najmilijih, ali i za donošenje važnih odluka koje život menjaju nabolje.

Baš zbog toga je sada idealan trenutak da donesete pravu novogodišnju odluku i svom detetu pružite najvredniji novogodišnji poklon, kojim ćete mu omogućiti uspešnu budućnost: internacionalno Cambridge i IB obrazovanje na engleskom jeziku za sve učenike od 11 do 19 godina. International School vam olakšava da tu odluku realizujete, jer vam za Novu godinu poklanja preko 20% popusta na školarine.

International School je najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u zemlji i regionu, u kojoj se nastava i celokupna komunikacija sa profesorima odvijaju isključivo na engleskom jeziku. Školovanjem u International Schoolu vaše dete dobija sveobuhvatno i kvalitetno obrazovanje i znanja za 21. vek koja će mu omogućiti prohodnost na prestižne univerzitete. Prijavite se do 4. januara i ostvarite preko 20% popusta.

International School vam poklanja i preko 20% popusta na školarine

Neka novogodišnji poklon za vaše dete bude ono trajno i vredno što ga menja nabolje, a to su kvalitetno obrazovanje i stimulativna sredina za rast i razvoj.

Umesto materijalnih i prolaznih stvari, ove godine imate sjajnu priliku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge i IB školovanje na engleskom jeziku po povlašćenim uslovima upisa i na taj način pametno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Donesite najbolju novogodišnju odluku baš sada jer je sada pravi trenutak da svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2024. i svaku narednu godinu. Iskoristite novogodišnju akciju sa povlašćenim cenama školarine koja traje do 4. januara.

Najmodernije internacionalno Cambridge i IB obrazovanje na engleskom jeziku za učenike od 11 do 19 godina

Internacionalna Cambridge i IB škola za učenike od 11 do 19 godina istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, obrazovne organizacije International Baccalaureate (IB) i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Inovativan, moderan i zasnovan na svetskim standardima kvaliteta, International School će vašem detetu pružiti najkvalitetnije obrazovanje dostupno na našim prostorima.

Upisom u International School vaše dete dobija sveobuhvatno osnovno i srednje obrazovanje, što predstavlja idealnu osnovu za nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i stranim univerzitetima, budući da ima mogućnost da stekne internacionalno priznate Cambridge i IB diplome.

Tokom procesa učenja poseban naglasak u edukativnom pristupu stavljen je na pripremu vašeg deteta za uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost. Učenici International Schoola provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama (Intelligent Classroom i Google Technology Classroom). Moderan enterijer zgrade na Vračaru posebno je prilagođen potrebama deteta, prostorije su kreirane za postizanje maksimalnih rezultata i opremljene najmodernijom tehnologijom u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Škola u kojoj je sve potpuno usmereno ka razvoju učenika

Učenicima International Schoola je na raspolaganju veliki broj vannastavnih aktivnosti. Klubovi i radionice su u potpunosti okrenuti ka unapređenju i razvoju ličnih i akademskih kompetencija učenika. Gostujući predavači, predstavljanje prestižnih domaćih i svetskih univerziteta i kurikulum koji ispunjava najviše obrazovne standarde čine International School idealnom osnovom za dalji akademski put.

Kada se tome doda mentorski rad u malim grupama sa posvećenim nastavnicima, jasno je da učenici koji se školuju po IB i Cambridge programu International Schoola stiču najbolje uslove da se neometano razviju u buduće internacionalne lidere iz najtraženijih oblasti.

Upisom u International School vaše dete će steći neophodna znanja i veštine za 21. vek, kao i internacionalno priznate Cambridge i IB diplome, u zavisnosti od usmerenja. International School je škola u kojoj će vaše dete postati svestran akademski građanin, spreman za nove obrazovne izazove kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

International School nas ohrabruje da ispunjavamo svoje snove

Škola je puna podrške i naši nastavnici su sjajni jer, kad god nismo u školi – kada imamo pripreme, treninge ili turnire, organizuju dodatne časove kako ništa ne bismo propustili i kako naše sportske aktivnosti ne bi uticale na naše ocene. International School nam pruža ljubav i ohrabruje nas da učimo i van nastavnog programa, da ispunimo svoje snove i želje i uči nas kako da postavimo visoke akademske i životne ciljeve.

Teodora Obradović, učenica

Ključ uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da je škola u potpunosti posvećena učenicima i omogućavanju da oni razviju sve svoje talente i ostvare svoj puni potencijal. Sada je pravo vreme da i vaše dete postane deo elite koja se izdvaja znanjem i maksimalnim rezultatima. Poklonite mu nezaboravan novogodišnji dar – internacionalno Cambridge i IB obrazovanje i sa osmehom dočekajte novu godinu.

Prijavite se odmah jer novogodišnje cene od preko 20% popusta važe samo do 4. januara!

22/12/2023 13:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments